AMAZGTS/R-CH

Amazfit GTR/GTS Charger

Produs nou

50,00 lei

Ti-ar plăcea să îți poți încărca toate dispozitivele electronice de care dispui cu un singur încărcător? Xiaomi a creat  Amazfit GTR/GTS Charger, un încărcător eficient și original, care permite încărcarea cu ușurință a  telefonului mobil, a ceasului și altor dispozitive.

De exemplu, dacă te afli în mașină și rămâi fără baterie la unul dintre aceste gadget-uri, trebuie doar să conectezi încărcătorul la o intrare USB, la portul din autovehicul sau a altui dispozitiv, precum laptopul, iar încărcarea se va realiza fără probleme.

Caracteristici tehnice

Amazfit GTR/GTS Charger dispune de mai multe piese extractibile, astfel încât poate fi adaptat la caracteristicile dispozitivului care trebuie încărcat în acel moment. De exemplu, încărcătorul poate fi folosit la ceasuri sau telefoane mobile, trebuie doar selectată piesa necesară pentru a schimba dispozitivele.

Timpul de încărcare variază între 80 și 100 de minute, cu un voltaj de intrare și ieșire de 5V. Acest încărcător de la Xiaomi este ideal pentru călătorii, la serviciu sau pur și simplu pentru a economisi spațiu în casă, în mașină sau la birou. Cu un corp din grafit și un pic de aur, încărcătorul cântărește 36 de grame și este disponibil în culoarea neagră.

Recenzii

Nota 
Daniel O 2020-02-02
Charger GTR/GTS

Foarte bun!

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Amazfit GTR/GTS Charger

    Amazfit GTR/GTS Charger

    30 alte produse in aceeasi categorie: