CA-CAR​2

Xiaomi Mi Car Charger Pro

Produs nou

99,00 lei

În ziua de azi, foarte multă lume s-a obișnuit atât de mult cu funcțiile îndeplinite de telefoanele mobile până în punctul în care nu mai pot trăi fără ele. Deși bateriile evoluează și devin tot mai durabile pe zi ce trece, întotdeauna există riscul de a rămâne fără baterie, mai ales în timpul călătoriilor cu mașina ori a zilelor prelungite de lucru.

Pentru a oferi o soluție simplă, comodă și avantajoasă acestei probleme, Xiaomi a creat Mi Car Charger Pro, un încărcător auto de dimensiuni reduse, cu dublu port USB și multe caracteristici interesante.

Caracteristici tehnice

Acest dispozitiv de încărcare funcționează între 18 W și 36 W, o putere suficientă pentru a încărca orice tip de smartphone rămas fără baterie.  Această funcție este reglabilă, iar în cazul în care se conectează un smartphone care nu poate primi o sarcină electrică mare, puterea poate fi redusă pentru a garanta siguranța telefonului. Oricum, încărcarea telefonului se va realiza întotdeauna la viteză maximă datorită tehnologiei de încărcare rapidă Qualcomm Quick Charge 3.0, astfel încât bateria se va încărca complet în scurt timp.

Datorită portului dublu USB pot fi încărcate două dispozitive în același timp. Încărcătorul are integrat un adaptor universal și este compatibil cu orice tip de automobil, telefon mobil, tabletă, consolă, cameră digitală și alte gadget-uri. În plus,  lumina LED va indica starea de încărcare a dispozitivului conectat.

Xiaomi Mi Car Charger Pro are un corp metalic, de culoare argintie și cântărește doar 37 de grame, fiind încărcătorul auto ideal.

Recenzii

Nota 
Marinel G 2020-05-30
Super

Este un incarcator super, incarca rapid si nu se incalzeste. Il recomand .

  Nota 
  Stefan 2020-02-23
  Recomand

  Perfect

   Scrie-ti parerea!

   Scrie o recenzie

   Xiaomi Mi Car Charger Pro

   Xiaomi Mi Car Charger Pro

   30 alte produse in aceeasi categorie: