Xiaomi Mi PowerBank

Produs nou

200,00 lei

În timp ce segmentul telefoanelor mobile se dezvoltă tot mai divers și inovator, companiile tehnologice depun eforturi pentru a comercializa produse complementare. Astfel, s-a născut Xiaomi Mi PowerBank: o baterie portabilă disponibilă în magazinul din România. 

De ce să cumperi Mi PowerBank

Toți utilizatorii de device –uri electronice s-au aflat în situația de a rămâne fără baterie exact când aveau mai multă nevoie de telefon. Xiaomi cunoaște această problemă și a dotat Mi PowerBank cu o putere de 5.000 mAh, suficientă pentru a completa autonomia smartphone –ului tău atunci când nu dispui de o priză sau un încărcător. Acest magazin dispune de baterii de diverse capacități în funcție de necesitățile clienților săi.

Specificațiile  tehnice și designul bateriei externe

Gigantul asiatic și-a propus să aducă mai mult confort în viața clienților săi prin intermediul acestui produs.  Bateria are o intrare USB de tip C și o ieșire de tip A, fiind compatibilă cu majoritatea telefoanelor mobile. Xiaomi Mi PowerBank, cu o grosime de doar 9.9 mm, este una dintre cele mai ușoare și puternice de pe piață, cu un design plăcut și minimalist, cu lumini LED pentru a indica nivelul de încărcare. 

Recenzii

Nota 
Daniel 2020-02-23
Xiaomi original

Un produs excelent

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi Mi PowerBank

    Xiaomi Mi PowerBank

    30 alte produse in aceeasi categorie: