Xiaomi Roidmi 3S

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

118,00 lei

Gigantul asiatic este conștient că durata bateriei dispozitivelor este un subiect care îi preocupă pe clienți. De aceea, această companie asiatică a lansat Xiaomi Roidmi 3S, un dispozitiv care se conectează la priza mașinii și îndeplinește diverse funcții utile.

Utilitatea dispozitivului produs de gigantul asiatic

Xiaomi Roidmi 3S îndeplinește multe funcții, însă cea mai remarcabilă este posibilitatea de încărcare a dispozitivelor mobile în mașină prin intermediul portului USB. Însă acest încărcător servește și ca transmițător audio fără fir, iar prin tehnologia Bluetooth 4.2 poate fi conectat la sistemele de operare Android, iOS, precum și la sistemul autoturismului.

Designul dispozitivului Xiaomi Roidmi 3S

Este unul dintre cele mai mici produse ale firmei Xiaomi, cu dimensiuni reduse de 5.3 x 2.5 x 2.5 cm, poate trece neobservat. Cântărește doar 400 de grame, fabricat din plastic, are un design clasic și este disponibil în două culori: alb și negru. Pe lângă funcțiile menționate, dispozitivul dispune de microfon și radio FM. Porturile USB se află în zona superioară fiind accesibile chiar și pentru șofer.

Recenzii

Nota 
Catalin M 2019-08-23
Roidmi3S

Sunt super mulțumit de produs și în general de produsele Xiaomi

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi Roidmi 3S

    Xiaomi Roidmi 3S

    30 alte produse in aceeasi categorie: