CA-WIRELESS-CAR

Xiaomi Wireless Car Charger

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

275,00 lei

Acest produs a fost creat pentru persoanele care petrec mult timp deplasându-se cu mașina. Spre deosebire de alte încărcătoare tradiționale, acesta dispune de o serie de avantaje foarte utile pentru rutina zilnică: încărcare rapidă, wireless și protecție pentru smartphone, printre altele. Mai jos sunt descrise caracteristicile acestui încărcător.

Utilitatea și specificațiile gadgetului

Toți cunoaștem senzația unui telefon fără baterie și fără nicio posibilitate de a-l încărca, mai ales în timpul unor călătorii lungi cu mașina. Acum, cu Xiaomi Wireless Car Charger este posibil să profiți de momentele petrecute în mașină pentru a încărca bateria telefonului și a-i prelungi durata de viață de-a lungul zilei.

Acest dispozitiv funcționează atât ca un încărcător tradițional pentru telefoane simple, cât și ca încărcător wireless de mare putere. Încărcătorul are o ieșire de 20W MAX pentru dispozitivele și smartphone-urile de ultimă generație care permit încărcarea rapidă. Astfel, jumătate din baterie se încarcă în doar 30 de minute, iar complet se încarcă în 90 de minute. Dispozitivul folosește un port USB-C și dispune de intrări de 5V/3A, 9V/2A, 12V/2A, 15V/1.8A y 20V/1.35A..

Designul și elementele dispozitivului Xiaomi Wireless Car Charger

La fel ca majoritatea dispozitivelor Xiaomi, acest mic gadget de 117.2 x 73.4 x 91.7 milimetri are un design simplu și minimalist, cu aspect elegant și modern. Panoul de încărcare este fabricat din sticlă 2.5D și incorporează un LED care emite o lumină de culoare albastră pentru a indica faptul că este conectat la sursa de alimentare.

În plus, Wireless Car Charger integrează un ventilator care permite utilizatorilor să ajusteze puterea în funcție de temperatura mediului înconjurător. Suportul din metal contribuie și el la răcirea dispozitivului pe durata încărcării, protejând atât smartphone-ul, cât și încărcătorul. Această caracteristică, precum și materialele rezistente din care este fabricat prelungesc durata de viața a încărcătorului. În zona inferioară, dispozitivul dispune de o bază adezivă care garantează poziționarea stabilă pe suprafața dorită.

Alte caracteristici ale încărcătorului fără fir

Pentru a detecta dacă smartphone-ul se află aproape de suprafața de încărcare, dispozitivul dispune de un senzor infraroșu care trimite un semnal motorului pentru ca acesta să se deschidă și să se contracte automat, permițând încărcarea. În plus, încărcătorul are un buton tactil pentru deschiderea manuală, fapt ce permite folosirea rapidă și ușoară, fără ca șoferul să fie nevoit să își ia privirea de la drum.

Cu tot cu sistemul de prindere, încărcătorul măsoară 8.15 centimetri și poate încărca majoritatea smartphone-urilor actuale.

Recenzii

Nota 
Augustin A 2019-08-23
Auto Charger

Super!

  Nota 
  Laurentiu Alexandru 2019-08-06
  Xiaomi Wireless

  Suuuper Ok ! :)

   Nota 
   Marcu 2019-07-19
   Foarte OK

   Functioneaza Perfect

    Nota 
    Mirza 2019-07-19
    Produs bun

    Materiale bune

     Scrie-ti parerea!

     Scrie o recenzie

     Xiaomi Wireless Car Charger

     Xiaomi Wireless Car Charger

     30 alte produse in aceeasi categorie: