AU-MITRUEW-BASICS

Mi True Wireless Earbuds Basic S

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

190,00 lei

Tehnologia evoluează într-un ritm incredibil, iar iubitorii muzicii pot beneficia de dispozitive foarte performante care emit un sunet de calitate. În prezent, unul dintre cele mai atractive produse este Mi True Wireless Earbuds Basic S. Aceste căști fără fir au multe caracteristici impresionante, printre care se numără și specificațiile de conectivitate. Să vedem care sunt caracteristicile.

Mi True Wireless Earbuds Basic S:  Conectivitate îmbunătățită

Unul dintre avantajele căștilor Mi True Wireless Earbuds Basic S este faptul că sunt dotate cu Bluetooth 5.0.  Această caracteristică este remarcabilă deoarece utilizatorii vor putea folosi căștile la o distanță de până la 10 metri față de telefonul mobil sau dispozitivul la care sunt conectate.

Sunetul este de foarte bună calitate, fără întreruperi sau probleme de conexiune. În acest mod, utilizatorii pot folosi căștile chiar dacă nu au telefonul mobil asupra lor. De exemplu, pot asculta muzică în timp ce gătesc, fac curățenie, în mijloacele de transport public, la birou etc.  Acum acest avantaj este accesibil tuturor utilizatorilor.

Metoda  Master-Slave

În plus, a fost modificat modul de conectare. Înainte doar una dintre cele două căști se conecta la dispozitiv, în timp ce cealaltă se conecta la prima (metoda master- slave). Această metodă ajută la creșterea autonomiei.

În prezent folosirea acestei metode nu mai este necesară. Xiaomi pune la dispoziția utilizatorilor un nou sistem prin intermediul căruia ambele căști sunt conectate la dispozitiv. În acest mod, ambele căști pot fi utilizate și în mod individual, iar optimizarea energiei este garantată.

Autonomie: Până la 12 ore de utilizare

Aceste căști True wireless on ear au o autonomie de până la patru ore de folosire continuă, iar cu ajutorul cutiei de încărcare pot ajunge până la 12 ore de funcționare.

În plus, modul "latență scăzută" permite reducerea consumului bateriei atunci când căștile nu sunt folosite la capacitate maximă. Acest mod care prelungește autonomia se activează apăsând de trei ori butonul integrat în căști.

Calitatea sunetului, design și alte caracteristici

Xiaomi a depus eforturi pentru a îmbunătăți modul de conectare al căștilor Mi True Wireless Earbuds Basic S, însă acestea se remarcă și prin calitatea senzațională a sunetului. În plus, dacă este realizat sau  preluat un apel prin intermediul căștilor, se activează automat funcția de reducere a zgomotului.

În acest fel, vei putea comunica telefonic cu ușurință, fără probleme cauzate de zgomotul exterior.  Nu uita că poți activa asistentul inteligent apăsând de două ori butonul căștilor. Cu o singură apăsare a butonului poți porni reproducerea sau pune pe pauză conținutul audio.

Cu dimensiuni de 26.65 x 16.4 x 21.6 milimetri, căștile Mi True Wireless Earbuds Basic S au finisaje de culoare negru mat și un design atractiv și elegant. De asemenea, pachetul include trei seturi de pernuțe interschimbabile.

Profită de asistenții de voce Google Assistant, Siri sau  XiaoIA și ascultă muzică sau alte tipuri de conținut audio de pe telefoanele mobile cu sisteme de operare Android sau iOS.

Recenzii

Nota 
Ilie. 2021-12-05
Foarte bune.

Sunetul in casti se aude foarte bine si clar. La convorbire trebuie folosita una dintre casti. Daca folosiți ambele căști interferează intre ele si interlocutorul nu te mai aude clar. Durata bateriei este foarte buna. Eu vorbesc la ele foarte mult (10h/zi).

  Nota 
  Alexandru 2021-09-30
  Recomand

  Super bune, recomand cu încredere.

   Scrie-ti parerea!

   Scrie o recenzie

   Mi True Wireless Earbuds Basic S

   Mi True Wireless Earbuds Basic S

   21 alte produse in aceeasi categorie: