AU-MITRUEW-BASIC

Mi True Wireless Earbuds Basic

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

180,00 lei

Create și fabricate de Xiaomi, căștile fără fir Mi True Wireless Earbuds Basic au avut succes pe piață deoarece redau un sunet de o calitate excelentă și dispun de multe caracteristici importante pentru utilizatori. Printre aceste caracteristici se numără tehnologia Bluetooth, designul elegant, de culoare negră, modul confortabil de folosire pentru a asculta muzică și alte tipuri de conținut.

Un design perfect

Mi True Wireless Earbuds Basic sunt căști de tipul in ear care se remarcă prin designul ergonomic, foarte bine gândit de Xiaomi. Aceste căști au finisaje frumoase, elegante și atractive, însă nu ies în evidență doar prin aspect.

Căștile au dimensiuni de 26.65 x 16.4 x 21.6 milimetri, cântăresc 4.1 grame, garantează folosirea lejeră și confortabilă, nu alunecă și nu cad din ureche și nu provoacă niciun fel de deranj utilizatorului în timpul folosirii. Confortabilitatea  este garantată de capișoanele de silicon, mai concret, căștile dispun de trei perechi de capișoane de mărimi diferite, astfel încât utilizatorii le pot alege pe cele care li se potrivesc cel mai bine.

Pachetul include căștile, carcasa, trei perechi de capișoane de diferite mărimi și un manual de instrucțiuni.

Sunet fără distorsiuni

Calitatea sunetului este unul dintre aspectele cele mai luate în calcul de utilizatori în momentul achiziției unor căști. În cazul de față, Xiaomi a dotat căștile cu difuzoare de 7.2 milimetri care  redau un sunet clar, curat și natural. Pe lângă faptul că au un design compact, aceste căști nu provoacă zgomote neplăcute dacă crește volumul și nu distorsionează sunetele înalte sau joase.

Pe lângă toate acestea, căștile au o capacitate extraordinară de izolare fonică și sunt perfecte pentru ca utilizatorii să poată asculta muzică, radioul sau să preia apeluri, indiferent cât de zgomotos este mediul înconjurător. În plus, căștile sunt foarte ușor de folosit fără cabluri care să se încurce.

Funcțiile și caracteristicile căștilor Mi True Wireless Earbuds Basic

Unul dintre avantajele acestui dispozitiv este faptul că permite preluarea apelurilor telefonice, fără să atingi sau să duci la ureche smartphone-ul. De fapt, căștile au un mic microfon integrat care înregistrează vocea utilizatorului și elimină zgomotul înconjurător, astfel încât utilizatorul va putea avea o conversație fluidă.

În ceea ce privește conectivitatea, aceste căști in ear sunt compatibile cu sistemele de operare Android și iOS. Deoarece dispun de Bluetooth 5.0, căștile pot fi conectate ușor la majoritatea telefoanelor mobile. De asemenea, nu este nevoie ca utilizatorii să păstreze tot timpul smartphone-ul asupra lor, deoarece căștile funcționează perfect și fără întreruperi la o distanță de câțiva metri.

Autonomie mare

Xiaomi și-a dorit să creeze niște căști capabile să reziste în timpul unor călătorii mai lungi, fără să necesite încărcare. Astfel, bateria cu care sunt dotate conferă o perioadă de autonomie de până la 4 ore. Căștile includ o carcasă de încărcare, iar perioada de autonomie crește până la 12 ore.

Trebuie menționat faptul că autonomia căștilor este afectată de volum, cu cât volumul este mai scăzut, cu atât este autonomia mai mare și viceversa. Pentru a încărca căștile este nevoie de doar 1 oră și 30 de minute, iar carcasa se încarcă în 2 ore și 30 de minute.

Cum se utilizează?

După deschiderea cutiei, trebuie să scoateți folia de protecție care acoperă pinii de încărcare și suprafața tactilă a căștilor. După ce se aprinde lumina indicatoare LED de culoare albă, activați Bluetooth-ul pe telefonul mobil și  selectați opțiunea Mi True Wireless Earbuds_R.

În acest moment, căștile sunt conectate la telefon și vor emite sunete de fiecare dată când sunt scoase din cutie, fără să fie nevoie să repetați procesul de câte ori doriți să le folosiți. În general, procesul este ușor și rapid, însă se recomandă să urmați instrucțiunile din manualul inclus în pachet. O eroare frecventă de conectare este activarea unei singure căști, deoarece una din funcțiile îndeplinite este utilizarea separată. În cazul unei erori, soluția este să restartați sistemul și să conectați din nou căștile conform explicațiilor din acest aliniat.

Modul de folosire

După realizarea acestor proceduri, poți folosi dispozitivul în mod foarte simplu și confortabil, trebuie doar să scoți căștile din cutie, iar acestea se vor aprinde și se vor conecta la smartphone automat. Dacă nu mai dorești să folosești căștile, trebuie doar să le așezi în cutie.

În cazul în care dorești să folosești căștile cu alt dispozitiv precum un laptop sau o tabletă, trebuie să le deconectezi mai întâi de la telefonul mobil și să realizezi același proces de conectare cu celălalt gadget. Procedura de conectare este destul de rapidă și intuitivă.

Este important să menționăm faptul că Mi True Wireless Earbuds îndeplinesc mai multe funcții, pe lângă cea de reproducere a conținutului audio. De exemplu, utilizatorii pot activa, pune pauză sau opri asistentul de voce de pe smartphone, cu ajutorul unui buton integrat în căști. De asemenea, cu ajutorul acestor căști pot fi preluate apeluri de pe telefonul mobil conectat.

Pentru a încărca căștile trebuie să le așezi în carcasă, să le conectezi și să aștepți ca lumina LED să se transforme din roșie în albă.

Dimensiuni26.65 x 16.4 x 21.6 milimetri
Greutate4,1 grame
TipFără fir (In ear)
Difuzor7,2 milimetri
Frecvență20 - 20000 Hz
ConexiuneFără fir (Bluetooth 5.0)
Profile suportateAD2P, AVRCP, HFP y HSP
CompatibilitateAndroid și iOS
Bateria căștilor40 mAh (până la 4 ore)
Bateria carcasei300 mAh (până la 12 ore)
Timpul de încărcare al căștilor1 oră și 30 minute
Timpul de încărcare al carcasei2 ore și 30 minute
Încărcarea carcaseiMicro USB
ExtrasTWS
CutieCăști, cablu de încărcare, trei perechi de capișoane de diverse mărimi, manual de instrucțiuni.

Recenzii

Nota 
Stefan 2020-03-23
Isi merita banii

Recomand

  • 1 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Mi True Wireless Earbuds Basic

Mi True Wireless Earbuds Basic

19 alte produse in aceeasi categorie: