AU-MITRUEW

Mi True Wireless Earbuds

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

205,00 lei

Gigantul asiatic a creat Mi True Wireless Earbuds, niște căști fără fir care se remarcă printr-un design confortabil, compact, îngrijit și elegant, caracteristici ce transmit o experiență a utilizatorului excelentă. În acest scop, Xiaomi a dotat aceste căști cu cea mai bună tehnologie de sunet și alte specificații tehnice atractive pe care le vom descrie în continuare. 

Mi True Wireless Earbuds, un sunet excelent

Un avantaj remarcabil al  acestor căști este calitatea sunetului emis. Chiar dacă au un finisaj compact, căștile dispun de difuzoare de 7.2 mm și sunt capabile să redea natural sunetele înalte și joase. În plus, designul ergonomic al acestor căști permite izolarea excelentă a zgomotelor exterioare, precum și redarea sunetelor la volum înalt, fără distorsiuni.

În definitiv, aceste căști sunt ideale pentru că îți permit să te relaxezi în orice loc, indiferent cât de puternice sunt zgomotele exterioare. De asemenea, cu ajutorul acestor căști poți lucra sau asculta conținut audio în locuri publice zgomotoase, fără nicio problemă. Deoarece căștile sunt fără fir, folosirea acestora este foarte lejeră și confortabilă, fapt ce reprezintă un avantaj remarcabil. 

Ce funcții îndeplinesc?

Xiaomi a dotat căștile Mi True Wireless Earbuds cu toată tehnologia necesară în vederea îndeplinirii unor funcții foarte atractive pentru utilizatori. Una dintre aceste funcții este preluarea de apeluri, deoarece căștile integrează un microfon care la prima vedere trece neobservat, însă utilizatorul îl poate folosi pentru a vorbi.

Pe de altă parte, căștile dispun de Bluetooth 5.0 și sunt compatibile cu Android și iOS, iar utilizatorii se pot îndepărta la câțiva metri de telefon și pot continua să asculte conținutul audio sau conversația telefonică, fără interferențe sau întreruperi, astfel încât nu va fi nevoie să păstrezi tot timpul telefonul asupra ta dacă folosești aceste căști.

Autonomia dispozitivului

Autonomia este unul din punctele forte ale acestui dispozitiv. Capacitatea bateriei este40 mAh și permite folosirea continuă a căștilor timp de până la 4 ore, iar capacitatea de 300 mAh a carcasei de încărcare permite folosirea neîntreruptă a căștilor timp de maxim 12 ore. Trebuie menționat faptul că volumul sunetului influențează ușor perioada de autonomie, astfel încât cu cât volumul este mai scăzut, cu atât mai mult va dura bateria și viceversa. În ceea ce privește timpul necesar pentru reîncărcare, căștile au nevoie de 1 oră și 30 de minute, iar carcasa necesită 2 ore și 30 de minute.

Cum se utilizează?

După deschiderea cutiei și scoaterea protecției de pe suprafața tactilă și de pe pinii de încărcare, trebuie să așteptați câteva secunde până se aprinde lumina  LED albă. În acest moment, accesați opțiunea Bluetooth de pe telefonul mobil și selectați opțiunea True Wireless Earbuds_R.

Deși este o procedură simplă, este recomandabil să urmați instrucțiunile pentru a evita eventualele probleme, precum conectarea unei singure căști; această problemă poate să apară deoarece folosirea individuală este una dintre funcțiile căștilor. Dacă se conectează doar una dintre căști, iar utilizatorul dorește să le folosească pe amândouă, trebuie restartat sistemul și realizat din nou procesul de conectare.

După conectare

După realizarea procedurii inițiale, folosirea căștilor este la fel de simplă precum scoaterea lor din cutie; căștile se aprind și se conectează automat, iar pentru a le închide este suficient să le puneți în cutie. Pentru a folosi căștile cu alt dispozitiv trebuie să intrați în setările telefonului mobil și să le deconectați, deoarece nu pot fi sincronizate cu mai multe gadgeturi simultan.

Trebuie luat în calcul faptul că suprafața tactilă a căștilor Mi True Wireless Earbuds este dotată cu diverse funcții. Cu o atingerepoate fi pornită și oprită muzica. Cu două atingeri consecutive se poate activa asistentul vocal al telefonului, iar preluarea unui apel se poate realiza cu o singură atingere. În general, căștile au sensibilitatea tactilă adecvată pentru a răspunde comenzilor utilizatorilor, însă nu vor reacționa la atingeri ușoare neintenționate.

Pentru a încărca căștile, acestea trebuie așezate în carcasa lor, iar pinii magnetici trebuie să fie conectați corespunzător. Prin intermediul cablului microUSB căștile se vor încărca până când lumina roșie a LED-ului carcasei devine albă.

Design și conținutul cutiei

Pe lângă căști, pachetul conține o carcasă pentru păstrarea și încărcarea acestora, cablul USB, trei perechi de capișoane de diferite măsuri și un manual de instrucțiuni în mai multe limbi.

În general, Mi True Wireless Earbuds, căști de tipul in ear, au un design compact și atractiv, cu linii discrete. Căștile pot fi introduse confortabil în ureche, fără să cauzeze niciun fel de deranj utilizatorului. Acest dispozitiv are dimensiunile de 23 x 14,5 x 13 milimetri și o greutate de 4,2 grame.

În plus, capișoanele de silicon au mărimi diferite și  pot fi folosite confortabil de către orice persoană. După așezarea în ureche, partea tactilă a dispozitivului rămâne în afară pentru a permite controlul ușor al funcțiilor.

Pe lângă faptul că sunt foarte confortabile, căștile nu alunecă ușor din ureche, iar designul simplu și elegant, de culoare albă, amintește de valorile estetice ale firmei Xiaomi.

Dimensiuni23 x 14,5 x 13 milimetri
Greutate4.2 grame
TipFără fir (In ear)
Difuzor7.2 milimetri
Frecvență20 - 20000 Hz
ConexiuneFără fir (Bluetooth 5.0)
Profile suportateAD2P, AVRCP, HFP și HSP
CompatibilitateAndroid și iOS
Bateria căștilor40 mAh (până la 4 ore)
Bateria carcasei300 mAh (până la 12 ore)
Timpul de încărcare al căștilor1 oră și 30 minute
Timpul de încărcare al carcasei2 ore și 30 minute
Încărcarea carcaseiMicro USB
ExtrasTWS
CutieCăști, cablu de încărcare, trei perechi de capișoane de diverse mărimi, manual de instrucțiuni.

Recenzii

Nota 
Claudia B 2020-07-29
Acceptabil

Nu stau foarte bine în urechi.

  Nota 
  Andrada T 2020-02-02
  Super

  Calitate foarte buna a sunetului si la vorbit si la muzica, design minimalist, compact,si mai ales raport calitate - pret excelent! Merita

   Nota 
   Radu 2020-01-13
   Intrebare

   Sunt compatibile cu iPhone?

    Nota 
    Maria Ioana 2019-12-27
    Compatibilitate

    Sunt compatibile cu iPhone?

     Nota 
     Cristian 2019-12-13
     Ok

     Sunet bun. Puțin alunecoase, iar daca cineva te suna in timp ce ești cu ele in ureche și în gălăgie, se chinuie putina sa te audă.In rest, muzica se aude super.

      Nota 
      Marius 2019-09-23
      Bun

      Excelent. Recomand

       Nota 
       Bahna S 2019-09-02
       Super mulțumit

       Produs achiziționat

        Nota 
        Bahna S 2019-09-02
        Super produsul

        Foarte multumit de achiziție, este un produs ok,se aude ok,recomand

         Nota 
         Nicolae Iulian Vasinc 2019-08-06
         Super !

         Totul cum m-am asteptat.

          Nota 
          Monica R 2019-07-23
          Livrare

          Trebuia sa îmi vina luni, iar azi e marți și e ora 8 seara și încă nu a venit

           Nota 
           Michael 2019-07-21
           Good Choise

           Good Choise if you are looking for a bluetooth earphones with quality and correct price. Fast shipping and very well protected in a cardboard box and plastic bag from DPD

            Nota 
            Bogdan 2019-07-19
            Bune

            Sunt foarte bune castile. Produs 100% original xiaomi, global version, 2 ani garantia

            • 1 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.
            Nota 
            Roxana 2019-07-19
            Multumit

            Da este un produs OK. Global Version. Original Xiaomi 100%.

            • 1 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.
            Nota 
            Dari 2019-07-19
            Sunt super

            Excelent

            • 1 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.
            Nota 
            IONELA 2019-07-19
            PERFECT


            INCREDIBLE

            • 1 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.

            Scrie-ti parerea!

            Scrie o recenzie

            Mi True Wireless Earbuds

            Mi True Wireless Earbuds

            19 alte produse in aceeasi categorie: