AL-IABLU-B

Xiaomi AI Bluetooth Speaker

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

447,00 lei

**Sunt posibile intârzieri atât la livrarea coletelor cât și la actualizarea statusurilor.**

Sunt multe valorile care definesc și transformă compania Xiaomi într-o opțiune preferată de milioane de persoane din toată lumea. Fără îndoială, fidelitatea și respectul față de clienți, sunt diferențiatorii. În baza acestor principii, gigantul asiatic muncește pentru a oferi cel mai bun raport calitate – preț de pe piața tehnologică. A reușit acest lucru și cu AI Bluetooth Speaker.

Caracteristicile tehnice ale AI Bluetooth Speaker

Xiaomi a făcut eforturi pentru a dota cu Bluetooth toate dispozitivele sale, iar în cazul acestui produs Bluetooth-ul este unul din atributele principale. Dispozitivul este echipat cu Bluetooth 4.0, o versiune modernă care permite stabilirea unei conexiuni între boxă și smartphone, tabletă sau orice alte dispozitive care emit sunet.

O boxă multifuncțională

În acest caz, Xiaomi s-a gândit la un segment de public care nu este des luat în calcul: copiii. AI Bluetooth Speaker poate funcționa ca un profesor de sprijin pentru realizarea de operațiuni matematice, poate crea poezie și emite sunete de animale. Dispune de control vocal și inteligență artificială, poate configura ceasul deșteptător, dă informații despre vreme și starea drumurilor etc.

Pe lângă toate aceste funcții care o diferențiază de restul boxelor din România, AI Bluetooth Speaker joacă un rol clasic de emițător tradițional: Cu o componentă CPU Cortex de 1.2 GHz puternică și o impedanță de 4 ohmi, te va însoți în cele mai speciale momente cu sunetul său plăcut și natural.

Software-ul acestui produs este în limba chineză

Recenzii

Scrie o recenzie

Xiaomi AI Bluetooth Speaker

Xiaomi AI Bluetooth Speaker

21 alte produse in aceeasi categorie: