Xiaomi Mi AirDots Pro

Produs nou

395,00 lei

Sectorul produselor audio a crescut mult în timp datorită marilor producători precum Xiaomi, care doresc să ofere o utilizatorilor o experiență satisfăcătoare. Astfel căștile fără fir Mi AirDots Pro aduc o serie de noutăți și avantaje față de produsul anterior, Mi AirDots. Printe îmbunătățiri se numără butoanele de control, randamentul crescut și sunetul învăluitor, de calitate.

Design și funcționare: manevrare tactilă 

Deși structura este similară cu cea a predecesoarelor, aceste căști in-ear au dimensiuni mai mari și cântăresc mai puțin, menținându-se la 5.8 grame. În plus, căștile integrează butoane tactile care permit închiderea și deschiderea dispozitivului, preluarea apelurilor, gestionarea modului în care este reprodus sunetul și controlul asistentului vocal. 

Capetele, pe lângă faptul că emit un sunet de calitate, dispun de senzori care detectează atingerile ușoare cu degetul. Două atingeri pe casca dreaptă pornesc asistentul de voce, iar două atingeri pe casca stângă activează sau opresc reproducerea sunetului.

Conectivitate, compatibilitate și durabilitate

Gigantul asiatic ia în calcul autonomia dispozitivelor pe care le fabrică. De aceea, Xiaomi Mi AirDots Pro dispun de o perioadă de 10 ore de funcționare continuă. În plus, sunt dotate cu o funcție semi inteligentă: după 30 de minute de activitate, se închid automat și permit economisirea bateriei. Această funcție este importantă deoarece deseori utilizatorii uită căștile deschise și le lasă să funcționeze până se epuizează bateria, însă acest lucru nu se poate întâmpla cu căștile AirDots Pro. Un alt avantaj este faptul că au nevoie de doar o oră pentru a se încărca complet.

În ceea ce privește conectivitatea, căștile dispun de tehnologie Bluetooth 4.2, indiferent care este dispozitivul care include această caracteristică. Sunt compatibile cu orice smartphone și în general cu orice dispozitiv cu sistemul de operare Android sau iOS.

Recenzii

Nota 
2019-07-19
if you need headphones, buy it

today I go to xiaomi romania shop and I buy this new item. I have references about this earphones but in my experience, that now I have one, it´s a very good product, more than I dreamed

  Nota 
  2019-07-19
  recomandabil


  ele funcționează perfect

   Scrie-ti parerea!

   Scrie o recenzie

   Xiaomi Mi AirDots Pro

   Xiaomi Mi AirDots Pro

   21 alte produse in aceeasi categorie: