AU-HEAD2

Xiaomi Mi Headphones 2nd

Produs nou

Avertizare: Ultimele articole în stoc!

510,00 lei

În ultimii ani Xiaomi a demonstrat că poate crea dispozitive audio de calitate la prețuri avantajoase. Xiaomi Mi Headphones 2nd - AU-HEAD 2 sunt niște căști over ear cu design sofisticat și specificații tehnice excelente.

Caracteristicile căștilor Mi Headphones Head 2

Obiectivul principal al gigantului asiatic a fost să pună la dispoziția utilizatorilor un produs multifuncțional de calitate, iar întreg procesul de design și fabricare a fost construit în jurul acestei idei. Rezultatul este Mi Headphone cu cavitate închisă din aliaj de aluminiu pentru un sunet fidel și clar.

Integrează o diafragmă de vibrație din grafen, un radiator pasiv de joasă frecvență și un microfon de înaltă sensibilitate care reduce zgomotul exterior și generează un sunet clar. Căștile au o impedanță de 32 ohmi, un consum minim de energie și funcționează pe o frecvență între 20 kHz și 40 kHz.

Specificații tehnice

Pe lângă naturalețea și calitatea sunetului emis, acest gadget mai are câteva specificații interesante. Cu o simplă atingere, utilizatorii căștilor Xiaomi Mi Headphones 2nd pot controla volumul, întrerupe sunetul, schimba melodia și răspunde la apeluri. Aceste funcții transformă căștile în aliatul perfect pentru activități care necesită mișcări simple și rapide, precum sportul sau jocurile video.

Corp metalic, finisări impecabile

Aceste căști over ear de la Xiaomi au design elegant și îngrijit. Cu un corp metalic și elemente aurii de decor, căștile sunt fabricate din polistiren, sunt gândite pentru confortul utilizatorilor, iar diadema este ajustabilă pentru a se adapta formei capului. Căștile sunt demontabile, cântăresc doar 240 grame și sunt foarte ușor de transportat. Un cablu de 1.4 m lungime permite folosirea comodă și liberă a căștilor.

Recenzii

Scrie o recenzie

Xiaomi Mi Headphones 2nd

Xiaomi Mi Headphones 2nd

20 alte produse in aceeasi categorie: