Xiaomi Piston 3 Youth

Produs nou

Avertizare: Ultimele articole în stoc!

47,00 lei

Multe persoane ascultă muzică, radioul sau alte tipuri de conținut audio, de aceea Xiaomi ia în serios dispozitivele audio. Căștile Piston 3 Youth sunt un produs care se remarcă în portofoliul variat al firmei și demonstrează că eticheta “Made in China” nu afectează calitatea.

Căști fabricate cu pasiune

Este de ajuns să observi căștile Xiaomi Piston 3 Youth pentru a-ți da seama că procesul lor de fabricare a fost analizat în amănunt cu grijă pentru fiecare detaliu. Forma lor autonomă permite introducerea fără probleme în ureche, iar dopurile se pot schimba pentru a alege forma care se potrivește cel mai bine. Aceste căști “in ear”, din plastic sunt flexibile și sofisticate, cu un design atractiv și inovator.

Caracteristicile tehnice ale căștilor Piston 3 Youth

Nu este ușor să obții un sunet plăcut și clar, însă Xiaomi reușește întotdeauna pentru că își echipează căștile cu cele mai bune materiale și specificații. Aceste căști au o frecvență între 20-20.000 Hz, impedanță de 32 ohmi și o sensibilitate de 98 de decibeli; toate aceste caracteristici au același rezultat: un sunet clar care îți permite să percepi până și ultima notă muzicală. În plus, microfonul permite funcționarea handsfree, calitate care îi sporește valoarea față de restul mărcilor din România.

Recenzii

Nota 
Marius 2020-03-23
Bun

Calitate foarte buna

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi Piston 3 Youth

    Xiaomi Piston 3 Youth

    20 alte produse in aceeasi categorie: