Xiaomi Piston

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

38,00 lei

Căștile Xiaomi Piston sunt un produs de referință în portofoliul gigantului asiatic. De asemenea, dovedesc că Xiaomi și-a deschis orizonturile și s-a îndreptat cu succes spre segmente noi, diferite de telefoanele mobile, activitatea sa principală. În cazul de față, vorbim despre căști in-ear recunoscute pentru raportul calitate – preț incredibil și pentru sunetul impresionant.

Căști în stilul gigantului asiatic

Cei care au răsfoit catalogul Xiaomi știu că această companie tehnologică rămâne fidelă produselor sale favorite și obține întotdeauna cele mai bune rezultate. De aceea căștile Xiaomi Piston au impedanță de 32 ohmi și frecvență de răspuns între 20 și 20.000 Hz. Pe lângă caracteristicile tehnice menționate, căștile au un design plăcut, bine primit pe piață, iar cele trei pernuțe de silicon dovedesc respectul și preocuparea firmei Xiaomi pentru confortul clienților.

Alte specificații ale căștilor Xiaomi Piston

Deși au fost primele căști comercializate de această companie, au câteva caracteristici comune cu alte dispozitive anterioare. De exemplu, un cablu fabricat din Kevlar care crește durabilitatea produsului și previne încâlcirea, precum și un microfon perfect pentru a realiza și primi apeluri. În fond, Xiaomi ne oferă unele dintre cele mai bune căști de pe piața din România, cu un sunet clar și natural.

Recenzii

Scrie o recenzie

Xiaomi Piston

Xiaomi Piston

21 alte produse in aceeasi categorie: