Xiaomi Round Bluetooth Speaker 2

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

151,00 lei

Piața competitivă a boxelor este tot mai saturată din cauza cererii crescute a utilizatorilor care doresc să găsească un dispozitiv care să ofere senzațiile căutate la un preț avantajos. Xiaomi Round Bluetooth Speaker 2 reușește să lase o senzație plăcută la testare.

Un dans între performanță și finețe

Gigantul asiatic este conștient că boxele nu sunt un dispozitiv oarecare deoarece ne însoțesc în multe momente speciale din viață: sesiuni de relaxare, petreceri acasă sau în exterior, grătare, cine romantice, activități sportive etc. De aceea, boxele acestei mărci emit un sunet de calitate înaltă care nu se distorsionează la creșterea volumului. În acest fel, vă puteți bucura de cei 6 wați ai boxei Xiaomi Round Bluetooth Speaker 2 fără să pierdeți în niciun moment naturalețea și finețea sunetului.

Caracteristici și particularități ale produsuluiSpeaker 2

Bateria acestei boxe are 1.200 mAh și permite utilizarea neîntreruptă timp de opt, nouă sau chiar zece ore în funcție de volumul sunetului. În ceea ce privește aspectul fizic, această boxă marca Xiaomi are finisaje cilindrice cu un strat de material care protejează zona superioară.

O bază de cauciuc menține boxa fixată și o protejează, iar corpul central este de culoare argintie.

Recenzii

Scrie o recenzie

Xiaomi Round Bluetooth Speaker 2

Xiaomi Round Bluetooth Speaker 2

19 alte produse in aceeasi categorie: