Xiaomi Square Box 2

Produs nou

169,00 lei

Compania Xiaomi își dorește să satisfacă necesitățile consumatorilor. Din dragoste și respect față de public s-a născut Xiaomi Square Box 2, una din puținele boxe de pe piață care garantează o experiență deosebită a utilizatorului la un preț avantajos. 

O boxă elegantă

Xiaomi a făcut o pasiune din a crea produse cu design aspectuos. Această marcă își respectă propriile standarde și dotează Square Box 2 cu un design elegant și sofisticat. Este de culoare argintie și are dimensiunile de 154.5 x 60 x 25.5 milimetri. Este formată dintr-un corp metalic de aluminiu, întregit cu plastic pe fețele din față și spate. Baza are două straturi anti-alunecare care  garantează protecția dispozitivului și o fixare perfectă pe suprafețe.

De ce să cumperi Square Box 2

Acest magazin Xiaomi din România oferă cele mai bune produse ale gigantului asiatic și garantează o experiență plăcută cu Square Box 2. Boxa este echipată cu o serie de specificații precum Bluetooth 4.2, ultima versiune de pe piață care permite conectarea cu alte diapozitive la o distanță de 10 metri. De asemenea, are un port USB și încă unul AUX Line-In, care îi permite conexiunea prin cablu sau wireless.

Recenzii

Scrie o recenzie

Xiaomi Square Box 2

Xiaomi Square Box 2

16 alte produse in aceeasi categorie: