AQ-G2H

Aqara G2H Camera Hub

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

349,00 lei

Alături de Aqara, Xiaomi își diversifică gama de aparate și prezintă Aqara Camera Hub G2H:  o cameră video cu funcții inteligente. Opțiunea perfectă pentru a-ti face casa mai sigură.

Această cameră de supraveghere dispune de multiple funcții inovatoare care îți vor face viața mult mai simplă și sigură.  Descoperă aceste funcții aici.

Aqara Camera Hub G2H: caracteristici principale

 • Smart Home:  una din funcții este capacitatea de conexiune cu alte dispozitive Aqara. Se poate conecta cu până la 64 de dispozitive pentru a oferi o experiență completă de control la distanță.
 • Lentilă 140º/1080p Full HD: calitatea imaginii împreună cu unghiul mare de vizualizare al lentilei dau rezultate excepționale.
 • Vedere nocturnă: dispune de vedere nocturnă prin infraroșu și permite captarea unor imagini clare fără să depindă de lumina naturală. Această funcție îți permite să protejezi pe timpul nopții  interiorul sau exteriorul casei, grădina, terasa, curtea, garajul sau orice altă parte a proprietății.
 • Recunoaștere facială IA:  din aplicația HomeKit, camera poate recunoaște fețele membrilor familiei sau a prietenilor bazându-se pe diferite arhive din iCloud. În acest fel, tu și familia ta vă puteți mișca prin casă la orice oră fără să se activeze senzorul. Camera vă recunoaște.
 • Audio bidirecțional: poți folosi microfonul și difuzorul acestui dispozitiv ca metodă de comunicare directă cu restul colocatarilor.Poți comunica la distanță cu membrii familiei, fără să fi nevoit să te ridici din pat sau de pe canapea.
 • Zone de activitate: definește zonele de mobilitate din casa ta. În funcție de zonele pe care dorești să le supraveghezi,  vei primi notificări de la Aqara Camera Hub G2H.
 • Cronologie și notificări: verifică mesajele și notificările primite de la dispozitivele conectate. În plus, poți verifica acțiunile prin intermediul liniei temporalecare marchează evenimentele.

Instalare ușoară

Aqara Camera Hub G2H reunește aspecte fundamentale, ca de exemplu accesul ușor la informația  captată de cameră.

În ceea ce privește structura fizică, baza camerei dispune de un magnet care poate fi atașat pe diverse suprafețe metalice. În acest fel, utilizatorii pot alege diferite poziții de instalare: fixare orizontală sau laterală, pe perete sau tavan. Camera poate fi accesată simultan cu ajutorul mai multor sisteme: iCloud, HomeKit, Aqara Home sau card MicroSD.

Acesta este unul dintre cele mai complete dispozitive de domotică, cu un raport calitate – preț excelent. O cameră inteligentă și versatilă, capabilă să realizeze multiple funcții  prin control la distanță. În concluzie, acesta este dispozitivul ideal pentru a îmbunătăți automatizarea casei în mod eficient și sigur

Mai multe informatii

Pagina oficială a Aqara G2H Camera Hub

Nota:

European Version

Recenzii

Nota 
Viorel 2021-12-07
Excelent. Super OK.

Impecabil. Foarte multumit.

  Scrie-ti parerea!

  Scrie o recenzie

  Aqara G2H Camera Hub

  Aqara G2H Camera Hub

  30 alte produse in aceeasi categorie: