AQ-HUBM1S

Aqara Hub M1S

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

239,00 lei

Aqara Hub M1S este un centru de control wireless al mărcii de automatizare a locuinței Xiaomi. Scopul său este de a face din casa dvs. o casă inteligentă. Dacă ești interesat de lumea automatizării casei și vrei să te bucuri de toate avantajele inteligenței artificiale în casa ta, continuă să citești!

Descoperiți toate caracteristicile noului senzor Xiaomi Aqara Hub M1S. Acest nou senzor concentrator conectează toate dispozitivele Aqara pentru a da automatizare casei tale.

Design subtil, de înaltă calitate

Acest nou senzor pe care ni-l prezintă Xiaomi este compus din materiale de înaltă calitate ceea ce îl face un dispozitiv rezistent. În plus, designul său simplu îl face un plus subtil pentru interiorul oricărei încăperi și, datorită bazei sale mari perforate, favorizează un flux constant de aer.

Dispozitiv hub multifuncțional

De acum înainte nu va mai trebui să porniți și să opriți manual dispozitivele. Puteți să vă configurați toate dispozitivele cu Aqara și să o faceți automat, datorită senzorului, controlerelor și prin aplicația Aqara Home. Chiar dacă conexiunea la internet eșuează, automatizările vor continua să funcționeze fără nicio problemă.

Aqara Hub M1S vine cu o lumină și un difuzor RGB puternic de 18 LED-uri încorporate, pentru combinații mai largi de lumini. Dacă îl comparăm cu fratele său mai mare Aqara Hub, senzorul de lumină al lui M1S este un senzor complet care poate fi folosit în automatizări prin aplicația Aqara Home.

În plus, acest nou senzor concentrator Xiaomi este echipat cu un difuzor foarte puternic de 2 wați.

Aceste caracteristici fac din acesta un dispozitiv foarte versatil, care nu va servi doar ca un hub. O poți folosi și ca alarmă de securitate, ca sonerie, ca ceas deșteptător sau să setezi un ton de apel

Cu noul protocol Zigbee 3.0 încorporat: conectivitate sporită

Aqara Hub M1S are noul protocol Zigbee 3.0 încorporat, ce înseamnă asta? Datorită acestei noi tehnologii, M1S este compatibil cu toate dispozitivele Aqara, atât cele mai noi, cât și cele mai vechi. Dar asta nu este tot!

Această nouă tehnologie, pe lângă îmbunătățirea compatibilității dispozitivelor, îmbunătățește și stabilitatea și capacitatea de răspuns a hub-ului și a dispozitivelor sale secundare. În plus, are un consum redus de energie și se concentrează pe automatizarea locală.

Noul hub Xiaomi este echipat cu o antenă Wi-Fi 2x2 MIMO mult mai puternică, care vă garantează cea mai bună conexiune wireless de la un număr mai mare de senzori și controlere.

În plus, mulțumită M1S, toate dispozitivele tale Aqara vor fi compatibile cu sistemele tale smart home și asistenții vocali preferati, precum Appel HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa sau Mi Home, printre altele.

Confort și siguranță în casa ta

Durata de viață a bateriei fiecărui senzor Aqara are o durată de viață de minim 2 ani. Nu mai ezita și ia-ți concentratorul Aqara Hub M1S. Bucură-te de toate avantajele pe care ți le oferă!

Faceți din casa dvs. o casă inteligentă și mai confortabilă folosind M1S și în automatizări ca senzor pentru uși și ferestre, senzor de mișcare, senzor de vibrații sau ca senzor de scurgeri de apă. Ai de gând să-l ratezi?

Mai multe informatii

Pagina oficială a Aqara Hub M1S

Nota:

Model ZHWG15LM

Pentru o mai bună compatibilitate cu accesoriile de domotică, vă recomandăm să utilizați serverul chinezesc.

Recenzii

Nota 
Marian T 2021-12-29
Excelent

Foarte bun. Conectare usoara. adaugarea de accessorii, din nou foarte usoara. Merita. A ajuns a 2-a zii, imediat dupa ce am dat comanda!

  Nota 
  Gheorghe 2021-12-07
  Recomand

  Versiune EU.

   Scrie-ti parerea!

   Scrie o recenzie

   Aqara Hub M1S

   Aqara Hub M1S

   30 alte produse in aceeasi categorie: