DO-MCUBE

Aqara Magic Cube

Produs nou

100,00 lei

Gigantul asiatic lansează multe produse originale și surprinzătoare, precum Aqara Magic Cube: un mic gadget capabil să controleze toate dispozitivele conectate prin aplicația Mi Home.

Cum funcționează Aqara Magic Cube

Deoarece există atât de multe dispozitive inteligente în casele noastre, gigantul asiatic a creat un produs capabil să le controleze pe toate. Acest cub alb, neted și simplu, decorat doar cu logoul Xiaomi pe latură, nu măsoară mai mult de 5 cm și are un design asemănător cu restul produselor din gama inteligentă. Sub capac se află bateria, un LED și butonul prin care dispozitivul poate fi repornit, dacă este necesar. Pentru a-l conecta la telefonul mobil, trebuie doar să accesăm portul “Gateway” de la Xiaomi prin intermediul Mi Home, selectăm "Dispozitiv" și adăugăm dispozitivul. Când primim indicația, vom  mișca ușor cubul, de sus în jos, în așa fel încât să fie complet conectat la telefonul mobil.

Pentru a controla dispozitivele inteligente din casă cu ajutorul cubului, dispunem de șase mișcări diferite, începând cu o rotire de la 90 la 180 de grade. De asemenea, cubul poate fi agitat, rotit în jurul axei, împins sau lovit ușor de două ori. Ulterior selectăm dispozitivul pe care dorim să-l controlăm, care trebuie să fie conectat prin intermediul aplicației și ne putem bucura de o casă inteligentă.

Notă:

Este compatibil doar cu Gateway 2 și Xiaomi Aqara HUB.

Baterii CR2450 este inclusa in cutie.

Noua versiune ZigBee version.

Model MFKZQ01LM

Recenzii

Nota 
Alexandru Dragusin 2020-03-29
Magic

Un produs senzational

  Nota 
  Michael Clus 2019-07-31
  Magic Product

  A real magic product to control xiaomi gadgets

  • 0 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.

  Scrie-ti parerea!

  Scrie o recenzie

  Aqara Magic Cube

  Aqara Magic Cube

  30 alte produse in aceeasi categorie: