AQ-G2

Aqara Smart Camera G2

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

299,00 lei

Xiaomi adaugă în oferta sa tot mai multe produse domotice care fac viața clienților mai comodă și mai practică. Unul din aceste produse este Aqara Smart Camera G2, o cameră de supraveghere video, de mici dimensiuni care se conectează la alte dispozitive prin intermediul unui gateway de la Xiaomi. Această cameră furnizează servicii integrale de calitate pentru a crește siguranța casei. 

Funcțiile unei camere inteligente

Această cameră de supraveghere îndeplinește mai multe funcții smart. Una dintre aceste funcții este detectarea persoanelor, astfel încât alarma nu va suna de fiecare dată când un animal mic trece prin curte sau dacă perdeaua de la geam este mișcată de vânt.

În acest sens, camera dispune de diverse moduri și grade de sensibilitate care pot fi alese în timpul configurării: zona de detecție (poate fi aleasă zona pe care doriți să o controlați), sensibilitatea detecției (mare, medie sau scăzută conform circumstanțelor), notificarea mișcării (camera trimite un semnal dacă detectează mișcare) și detectarea persoanelor (camera trimite semnal doar dacă detectează o persoană).

Pentru situațiile în care se întâmplă un incident într-o zonă neacoperită de cameră, Xiaomi a optat pentru funcția de detectare a zgomotelor anormale; dacă dorește, utilizatorul poate activa această funcție și va fi notificat în cazul zgomotelor neobișnuite, precum lovituri sau o fereastră spartă.

Imagine  și sunet

Pentru ca Aqara Smart Camera G2 să își îndeplinească funcțiile în mod autonom și eficient, gigantul asiatic a dotat-o cu o rezoluție de 1080 pixeli, cu un câmp vizual de 140 de grade care îi permite nu doar să furnizeze imagini de calitate din proximitatea casei, ci și să elimine punctele moarte pe care le au camerele tradiționale.

În plus, dispozitivul dispune de vedere nocturnă cu 8 leduri cu infraroșu de 940 nm și rază de vedere de până la 8 metri, fiind ideală nu doar pentru spații interioare, ci și pentru zone exterioare, precum grădini, terase și curți.

Este important de menționat că  Aqara Smart Camera G2 nu  captează doar imaginea, ci incorporează un sistem cu două căi pentru înregistrarea sunetului.

Design și conectivitate

Această cameră de supraveghere are următoarele dimensiuni: 84 milimetri înălțime, 55 milimetri în lățime și 49 milimetri lungime, cu greutatea de 149 de grame. Pentru a garanta prinderea pe orice suprafață dorită, dispozitivul are un picior magnetic care se rotește la 360º, astfel încât camera poate fi înclinată și focalizată în orice colț. În plus, camera mai dispune de un buton care permite activarea sau dezactivarea alarmei.

Toate aceste caracteristici se încadrează în sistemul de inteligență artificială care permite monitorizarea camerei de pe telefonul mobil sau alte dispozitive. De asemenea, camera poate fi conectată la celelalte aparate electronice și domotice din casă, însă pentru a realiza aceste  conexiuni aveți nevoie de Gateway ZigBee.

Spațiu de stocare și funcții

În ceea ce privește spațiul de stocare, există trei modalități: clasicul card MicroSD, Cloud și NAS (sistem de date înregistrate pe dispozitivele din casă). În acest fel, poate fi verificată starea cardului, poate fi activat sau dezactivat modul de înregistrare, iar datele pot fi transferate pe alte dispozitive.

În plus, utilizatorii pot preselecta ora la care doresc să înceapă înregistrarea, de exemplu, dacă se află în concediu pot alege să supravegheze casa pe timpul nopții. De asemenea, pot fi alese dispozitivele care să pornească alarma și nu în ultimul rând, se poate selecta un timp de reacție întârziat între momentul în care camera detectează ceva și momentul în care pornește alarma; în acest fel, utilizatorul poate ieși din casă înainte să sune alarma.

Acest produs trebuie să se conecteze la serverul chinez pentru a funcționa corect.

Recenzii

Nota 
Bogdan 2020-04-04
Excelent

Produs bun

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Aqara Smart Camera G2

    Aqara Smart Camera G2

    30 alte produse in aceeasi categorie: