Aqara Wall Switch (ZigBee)

Produs nou

125,10 lei

139,00 lei taxe incluse

-10%

Preţ redus!

Marca Aqara creează multe produse care permit utilizatorilor să își transforme casa într-un loc plăcut și mai confortabil pentru întreaga familie. Cum ar fi să poți controla din orice loc iluminatul din casă? Cum ar fi să poți conecta iluminatul la alte dispozitive? Acum poti să o faci cu Wall Switch, un întrerupător inteligent care poate fi conectat la un gateway Xiaomi, prin intermediul protocolului de comunicare ZigBee și îndeplinește diferite funcții interesante.

Trebuie să menționăm faptul că produsul lansat sub marca Aqara, face parte din ecosistemul Xiaomi, un catalog divers de articole cu ajutorul cărora utilizatorii își pot echipa casa cu tehnologie inteligentă, pentru a duce o viață mai confortabilă.

Funcțiile întrerupătorului inteligent

Acest întrerupător nu seamănă cu cele tradiționale care permit doar stingerea sau aprinderea manuală a luminii.  Deoarece este dotat cu cea mai avansată tehnologie de pe piață, întrerupătorul poate fi conectat la alte dispozitive din casă pentru a crea experiențe unice.

De exemplu, întrerupătorul poate fi personalizat, iar operațiunile pot fi programate în baza nevoilor utilizatorului și a familiei sale. În acest fel, dacă te afli pe canapea sau în pat și dorești să aprinzi sau să stingi lumina, poți să o faci fără să te ridici. În plus, ai posibilitatea să gestionezi în comun toate gadget-urile inteligente și să te bucuri de o casă smart caracteristică anului 2020.

Sisteme de conexiune și detalii despre produs

În primul rând trebuie să ai instalat în casă un gateway Aqara Hub, care funcționează ca o punte de legătură necesară pentru a stabili o conexiune între diferite dispozitive. În plus, trebuie să instalezi pe telefonul mobil aplicația Mi Home. Conectarea se realizează prin intermediul protocolului de comunicare ZigBee 2.4GHz (2400 – 2483.5 MHz).

Unul dintre avantajele acestui întrerupător este faptul că poate fi poziționat pe perete, iar ca sursă de alimentare folosește cablul atașat și nu are nevoie de baterii care să necesite schimbare.

Mai trebuie menționat faptul că Wall Switch are un design simplu și minimalist, care se potrivește  în  orice colț al casei. În plus, întrerupătorul este ignifug și sigur. Are o viață utilă de până la 50.000 de apăsări, fapt care garantează durabilitatea. La toate aceste calități se adaugă capacitatea fluidă de reacție la comenzile primite prin intermediul protocolului ZigBee. Nu uita că trebuie să ai acasă un gateway Aqara Hub!

Notă:

Este compatibil doar cu Xiaomi Aqara HUB.

Recenzii

Nota 
Mihai 2020-05-31
Foarte bun

Excelent

  • 0 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Aqara Wall Switch (ZigBee)

Aqara Wall Switch (ZigBee)

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: