MI-360HSC-2K

Mi 360° Home Security Camera 2K

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

220,00 lei

Camera de securitate/supraveghere Mi 360º Home Security Camera 2K este noul pariu al camerelor de securitate din linia Mi a Xiaomi. Este un dispozitiv pe care brandul chinez il lanseaza in alb cu un design mic si simplu care va respecta pe deplin stilul locuintei tale.

Această nouă cameră de securitate vine pe piață cu caracteristici grozave care nu te vor lăsa indiferent. Mulțumită tehnologiilor avansate cu care funcționează acest dispozitiv, îți oferă o imagine supernitică 2K, imagini color și detectarea oamenilor prin inteligență artificială. Vrei să afli mai multe?

Caracteristicile camerei de securitate Mi 360º Home 2K

Tehnologia HD ultra-sharp complet îmbunătățită din noua cameră de securitate Mi vă oferă o calitate a imaginii 2K HD, permițându-vă să surprindeți chiar și cel mai mic detaliu al casei dumneavoastra. În plus, are și o lentilă 6P îmbunătățită care reduce refracția luminii, permițându-vă astfel să obțineți o imagine mai clară.

Dar asta nu este tot, obiectivul cu deschidere mare f/1.4 permite să intre mai multă lumină. Ce inseamna asta? Camera îți va oferi întotdeauna o imagine clară chiar și atunci când lumina este stinsă.

O altă caracteristică a acestei camere de securitate care garantează o claritate deosebită a imaginii este vederea nocturnă în infraroșu. Are o lumină infraroșie de 940 mm, fără eclipsuri roșii vizibile, care vă va permite să capturați imagini fără opacitate în condiții de lumină scăzută.

Controlează fiecare colț al casei tale: fără puncte moarte

Unul dintre punctele forte ale Mi 360º Home Security Camera 2K este vederea panoramică la 360º cu motor cu două axe și funcții de pan și înclinare.

Aceste caracteristici, consolidate cu un zoom excelent al unghiului de vizualizare orizontal de 360º și un unghi de vizualizare vertical de 108º, vă vor permite o monitorizare completă. Cu noua camera de securitate Xiaomi vei putea observa toate spatiile din casa ta, unghiurile moarte s-au terminat!

În plus, imaginea este compatibilă cu audio bidirecțional în timp real, ceea ce vă oferă opțiunea de a comunica cu oamenii de acasă de oriunde și în orice moment.

Precizia acestei camere este foarte eficientă, datorită optimizării algoritmilor și combinației de aplicații de deep learning. Prin inteligența artificială este posibilă detectarea oamenilor și astfel reducerea alarmelor false.

Compatibilitate cu alte dispozitive

Veți putea reproduce și vizualiza imaginile dvs. pe orice dispozitiv, inclusiv smartphone-uri sau tablete datorită suportului de vizualizare de la distanță. Prin aplicația Mi Home / Xiaomi Home, videoclipurile sunt redate cu o viteză de 16x.

În plus, Mi 360º Home Security Camera 2K vă oferă trei metode de stocare pentru a îmbunătăți securitatea fișierelor dvs. Un card SD local, un dispozitiv NAS și cloud, astfel încât să puteți face copii de rezervă pentru datele dvs. cu liniște deplină.

În concluzie, dacă ești în căutarea unei camere de securitate care să-ți ofere securitatea controlului tuturor spațiilor din locuința ta, Camera Mi 360º Home Security 2K este pentru tine.

Mai multe informatii

Pagina oficială a Mi 360° Home Security Camera 2K

Nota:

Model MJSXJ09CM

Recenzii

Nota 
Claudia 2021-12-07
Recomand

Excelent. Foarte bun. Functioneaza foarte bine.

  • 1 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Mi 360° Home Security Camera 2K

Mi 360° Home Security Camera 2K

30 alte produse in aceeasi categorie: