MISECCAMERA

Mi Home Security Camera Basic 1080P

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

180,00 lei

Ultima cameră de supraveghere lansată pe piață de gigantul asiatic este Mi Home Security Camera Basic 1080P, un dispozitv de înaltă rezoluție ale cărui funcții pot fi foarte utile acasă, la birou sau în orice alt loc pe care dorești să-l supraveghezi. Ai animale domestice sau copii mici acasă? Ți-e frică că ar putea cineva să intre să fure din biroul sau garajul tău? Cu Mi Home Security, cu ajutorul telefonului mobil poți să verifici în timp real tot ce te interesează, indiferent unde te afli.

Funcțiile unei camere inteligente

Xiaomi este un expert în dispozitive dotate cu inteligență artificială, iar Mi Home Security Camera Basic 1080P nu face excepție. Această cameră poate detecta cu precizie mișcarea și este capabilă să facă distincția dintre elementele specifice unei case, precum perdele, insecte, animalele de casă și posibili intruși. În acest fel, nu există loc de confuzii, dacă camera trimite un semnal pe telefonul mobil, vei afla instant ce se petrece în casă. Camera îndeplinește aceste funcții și pe timp de noapte datorită vederii nocturne.

Altă funcție interesantă a dispozitivului Mi Home Security Camera Basic 1080P este sistemul Talkback care permite conectarea și întreținerea unei conversații cu persoanele aflate în zona supravegheată, prin intermediul telefonului mobil. Acestă funcție este foarte utilă pentru persoanele care petrec mult timp departe de casă și de cei dragi.

Specificații tehnice

În ceea ce privește designul acestei camere de supraveghere, Xiaomi a dorit să pună accentul pe calitatea imaginii. De aceea, acest dispozitiv are o rezoluție Full HD (1080 pixeli) cu 20 fps, suficient pentru a obține o imagine clară și precisă, indiferent de momentul zilei și intensitatea luminii. Pentru a economisi spațiul, unghiul de vedere este de 130 grade, iar dacă camera este montată într-un colț poate supraveghea întreaga cameră.

Capacitatea de stocare este un alt aspect prin care se remarcă această cameră, deoarece permite inserarea unui card microSD între 16 GB și 64GB, care permite stocarea conținutului video înregistrat timp de câteva zile. Camera șterge automat informația mai veche, pe măsură ce memoria se ocupă, însă există suficient timp pentru a verifica înregistrările în cazul unui incident.

De asemenea, este posibilă trimiterea acestor date în NAS, un sistem de stocare în cloud care permite partajarea informației cu alte dispozitive personale conectate.

Alte specificații

Datorită a zece lumini infraroșii de 940 nm, vederea nocturnă a dispozitivului are o acoperire de până la 10 metri. Consumul maxim al camerei este 5 wați și dispune de WiFi N de 2,4 GHz. Sistemul permite conectarea mai multor camere la aplicația de smartphone, deci pot fi supravegheate mai multe încăperi de pe ecranul telefonului mobil.

International Version

Recenzii

Nota 
Razvan G 2020-03-28
Foarte corecte

Potrivite

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Mi Home Security Camera Basic 1080P

    Mi Home Security Camera Basic 1080P

    30 alte produse in aceeasi categorie: