Mi Smart LED Bulb

Produs nou

59,00 lei

Cauți un bec cu lumina calda?

Cu Becul Mi Smart Led, Xiaomi vă oferă o soluție cât se poate de interesantă. Acest bec LED inteligent, din linia Mi, emite lumină albă caldă și oferă opțiunea de luminozitate reglabilă, printre multe alte funcții pe care urmează să le vedem.

Daca ceea ce iti doresti este sa dai o nota personala casei tale prin iluminat, nu ezita, cunoaste-i toate caracteristicile!

Iluminatul cald de care ai nevoie in casa ta

Becul Mi Smart Led (Alb Cald) este realizat din materiale usoare care favorizeaza o mai buna disipare a caldurii intr-un mod uniform, pentru a evita arsurile nedorite

Suprafața emițătoare de lumină este din policarbonat cu un indice de refracție ridicat, ce înseamnă asta? Pe langa faptul ca ofera becului un aspect impecabil, permite ca iluminatul sa fie stralucitor, dar moale, perfect pentru cele mai intime colturi ale locuintei tale!

Marea putere a acestui bec inteligent este culoarea lui. Cu 2700K oferă o temperatură scăzută de culoare și lumină galbenă caldă, adică o iluminare moale și relaxantă ideală pentru a crea o atmosferă confortabilă.

În plus, luminozitatea Becului LED Mi Smart ajunge la 810 ml și poate fi reglată în orice moment. Combinat cu galben cald de 2700K va da o strălucire moale, satinată, similară cu lumina lunii. Dimpotrivă, cu o luminozitate mai mare se va putea obține o iluminare ridicată și caldă precum lumina soarelui.

Conexiune Wi-Fi și comenzi vocale

Cu noul bec cald Xiaomi, iluminarea casei tale va fi mai inteligentă ca niciodată. Îl poți conecta la rețeaua Wi-Fi la alegere și la sistemul smart home, fără a fi nevoie de un gateway.

Prin aplicația Mi Home vei avea opțiunea de a controla oricând lumina becurilor tale. Dacă ceea ce îți dorești este să programezi iluminarea casei tale aprinse sau oprite sau să activezi diminuarea luminii, o poți face și tu. Becul LED inteligent al lui Mi se adaptează stilului tău de viață.

Nu mai trebuie să te ridici de pe canapea sau de pe pat pentru a stinge lumina. Acum iluminarea din casa ta poate fi controlata prin voce datorita compatibilitatii sale cu sistemul Amazon Alexa sau asistentul Google. Trebuie doar să spui „Hei Google” pentru a aprinde sau stinge lumina.

Bec de lunga durata: autonomie de peste 11 ani

Becul LED Mi Smart (alb cald) consumă doar 8 W de putere. Aceasta înseamnă că becul LED consumă mai puțină energie electrică și economisește mai multă energie, realizând o viață de 25.000 de ore.

Puteți uita de schimbarea becurilor din casa dumneavoastra din când în când, deoarece va dura mai mult de 11 ani cu o medie de 6 ore de utilizare pe zi.

Pe scurt, dacă ceea ce cauți este un bec inteligent cu lumină caldă, becul Mi Smart LED (alb cald) este făcut pentru tine. Nu numai că vă oferă iluminare de înaltă calitate, dar vă permite să o controlați și să o personalizați pentru a crea medii perfecte oricând aveți nevoie.

Mai multe informatii

Pagina oficială a Mi Smart LED Bulb (Cool White)

Recenzii

Scrie o recenzie

Mi Smart LED Bulb

Mi Smart LED Bulb

30 alte produse in aceeasi categorie: