DO-SMARTSS

Mi Smart Sensor Set

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

335,00 lei

Mi Smart Sensor Set este unul dintre produsele cele mai complete și performante lansate de-a lungul timpului de firma Xiaomi. Acest kit cuprinde un întreg sistem de senzori prin care pot fi gestionate și protejate  dispozitivele din casă.

Dacă ți-ai propus să montezi o alarmă pentru a garanta siguranța casei și a persoanelor dragi, acum este momentul. Ai oportunitatea de a trăi într-o casă inteligentă și să profiți de funcțiile îndeplinite de acest set. Să vedem care sunt aceste funcții.

Mi Smart Sensor Set. Funcții pentru o casă inteligentă

Înainte de toate trebuie să cunoști exact care sunt dispozitivele cuprinse în acest set: doi senzori de mișcate, doi senzori de ușă și fereastră, un Hub cu control de voce și boxă și un buton. Ar fi ideal ca fiecare ușă din casă și toate ferestrele exterioare să dispună de un senzor pentru uși și ferestre, astfel încât dacă un intrus încearcă să pătrundă în casă, vei știi imediat. Dacă dorești să dotezi cu senzori mai multe uși și ferestre, poți achiziționa mai mulți senzori separat.

Pe lângă faptul că protejează casa de intruși, acest set de senzori oferă o mulțime de posibilități de  configurare. Multe dintre aceste posibilități de folosire sunt prevăzute între opțiunile din aplicația de telefon mobil Mi Home, iar altele vor fi descoperite de utilizatori în funcție de nevoile acestora.

 O casă protejată 

De exemplu, o formă de configurare a setului: atunci când senzorii de uși și ferestre detectează o mișcare suspectă, vor trimite un semnal sonor prin intermediul Hub-ului. În același mod pot fi configurați și senzorii de mișcare care pot fi montați atât în exterior, cât și în interiorul casei.

Dacă un intrus pătrunde în curte, pe terasă sau în casă, vei știi imediat, fie prin intermediul boxei incluse, fie prin aplicația de telefon mobil, chiar dacă nu te afli acasă.

Hub-ul (butonul) este util și pentru a activa și dezactiva comod alarma. Alarmă poate fi dezactivată dacă pe timpul zilei există mai multă mișcare și nu dorești să primești constant semnale sonore. Îți recomandă să activezi alarma în fiecare seară, pentru a te putea odihni în liniște. Alarma se activează prin simpla apăsare a hub-ului.

O casă inteligentă și o viață mai confortabilă.

Siguranța nu este singurul avantaj al Mi Smart Sensor Set. Acest ansamblu de senzori inteligenți îți permite să controlezi diferite dispozitive din casă. De exemplu, senzorii de mișcare pot fi conectați la becurile inteligente, iar acestea se vor aprinde automat atunci când detectează mișcare.

Controlul iluminatului din casă poate fi util noaptea. În acest fel, dacă te trezești să mergi la baie, lumina se va aprinde când detectează mișcare și te vei putea deplasa prin casă fără să îi deranjezi pe ceilalți membri ai familiei.

Alte exemple de configurare: conectarea detectorului de fum la alarmă pentru a primi notificări în caz de probleme; conectarea unei camere de supraveghere video la luminile din grădină, iar acestea se vor aprinde automat dacă este detectată prezența unui intrus; conectarea boxelor la benzi de lumini colorate care vor ține ritmul muzicii pentru petreceri impresionante. Poți realiza orice tip de configurare dorești dacă, pe lângă acest set,  dispui de dispozitivele inteligente de care ai nevoie.

Mod de funcționare prin aplicația Mi Home

Așa cum am menționat, cu Mi Smart Sensor Set se pot realiza o mulțime de configurări. În plus, este foarte ușor de  instalat și utilizat, trebuie doar să adaugi în aplicația Mi Home dispozitivele din set pe care vrei să le conectezi.

Îți recomandăm să începi cu Hub-ul, deoarece este probabil cel mai spectaculos dintre toate produsele din set și trebuie conectat la curent și la WiFi. Hub-ul funcționează ca un punct de legătură, iar prin intermediul acestuia se conectează restul dispozitivelor din set.

Sfatul nostru este să intri în aplicație și să numești în mod individual fiecare dispozitiv din set, inclusiv senzorii pentru uși și ferestre. În acest fel, vei știi întotdeauna de la ce senzor vine semnalul. De exemplu, dacă primești o notificare pe telefon de la "Senzor ușă din spate", vei știi imediat unde este problema.

Util pentru toată lumea

Nu uita că acest set îți permite să împarți controlul dispozitivelor cu alte persoane cărora le poți trimite o invitație din aplicația de smartphone (aceste persoane trebuie să aibă instalată aplicația pe telefonul mobil). Astfel, toți membrii familiei sau colegii de apartament pot avea acces la aceleași funcții pentru a rezolva problemele apărute în casă. Poți folosi aplicația indiferent unde te afli.

Senzorii sunt ușor de montat cu ajutorul adezivului încorporat, care este foarte rezistent, așa că gândește-te bine unde dorești să îi poziționezi. Mi Smart Sensor Set  este un kit interesant, creat pentru a garanta siguranța casei. În plus, setul este ușor de folosit și oferă toate facilitățile necesare pentru o casă inteligentă, confortabilă și plăcută.

Mai multe informatii

Pagina oficială a Mi Smart Sensor Set

Oficial Global Version

Recenzii

Nota 
Simona P 2020-09-10
-

-

  Nota 
  Lucian 2020-06-12
  foarte multumit

  raport calitate pret, pachet bun, calitate, kit foarte OK

   Scrie-ti parerea!

   Scrie o recenzie

   Mi Smart Sensor Set

   Mi Smart Sensor Set

   30 alte produse in aceeasi categorie: