LINPTECH-G4L

Sonerie Linptech G4L

Produs nou

Avertizare: Ultimele articole în stoc!

130,00 lei

Soneria Linptech G4L este unul dintre pariurile Xiaomi pentru a face din casa ta un spațiu inteligent. Este o nouă sonerie wireless care are cea mai avansată tehnologie pentru a vă oferi doar avantaje.

Așa cum ne-a obișnuit marșul chinez, unul dintre punctele forte ale acestui dispozitiv wireless este designul său. În alb, cu o estetică lejeră, simplă și modernă, Xiaomi oferă un design minimalist ideal pentru ușile casei sau biroului tău.

Doriți să aflați mai multe despre soneria Linptech G4L? Continuati să cititi!

Caracteristici ale soneriei Linptech G4L

Una dintre principalele caracteristici ale modelului Linptech G4L este că este o sonerie fără fir autoalimentată. Ce inseamna asta? Că funcționează prin energie cinetică și că de fiecare dată când este apăsat generează energie electrică cu care se reîncarcă automat.

Soneria funcționează printr-un dispozitiv de recepție conectat la o priză și un buton de la distanță cu presiune foarte ușoară (350 de grame), care, datorită energiei cinetice, nu necesită baterii.

In plus, un singur receptor poate memora maxim 10 emitatoare si fiecare buton poate avea un numar nelimitat de receptoare.

Soneria Linptech G4L are o rază lungă de acțiune și un semnal foarte puternic. Datorită tehnologiei sale avansate, traversează fără nicio problemă orice obstacol și perete. Îl vei auzi oriunde te-ai afla în casă.

Cu peste 260 de picioare de zonă deschisă, este perfect pentru majoritatea caselor!

Varietate mare de sunete

Te-ai gândit la posibilitatea de a-ți personaliza propria sonerie? Cu Linptech 4GL este posibil datorită celor 36 de melodii diferite pe care le puteți schimba de câte ori doriți. Casa ta va suna așa cum îți place cel mai mult și nu te vei plictisi niciodată.

Un alt element pe care îl poți modifica cu noul sonerie wireless Xiaomi este tonul. Are patru niveluri de volum, la care se adaugă modul silentios. In functie de ora din zi sau de unde te afli in casa, poti modifica nivelul sonor al soneriei in functie de nevoile tale.

Dar asta nu e tot! Receptorul Linptech 4GL are un indicator LED. Când cineva sună la ușă, o lumină verde se va aprinde pe dispozitivul de recepție. Este perfect pentru persoanele cu probleme de auz.

Cum se instalează soneria Linptech G4L?

Instalarea soneriei wireless Xiaomi este foarte simplă. Există două opțiuni:

Prima opțiune este lipirea dispozitivelor. Cu bandă dubla pe spatele emițătorului și pe perete. Va fi posibil doar dacă peretele este suficient de curat și plat.

A doua varianta, cea mai indicata in cazul in care suprafata peretelui nu este suficient de plana, este fixarea panoului de montaj pe perete cu o surubelnita si apoi a transmitatorului pe panou.

Dacă ești în căutarea unei sonerie pentru o casă inteligentă, Linptech G4L este pentru tine. Ia-l pe al tău acum și nu renunța la confortul unui dispozitiv cu tehnologie avansată pentru a te bucura de casa ta.

Recenzii

Scrie o recenzie

Sonerie Linptech G4L

Sonerie Linptech G4L

30 alte produse in aceeasi categorie: