Xiaomi 1080P Smart IP Camera

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

175,00 lei

Xiaomi Mijia 1080P este o cameră de supraveghere care a intrat puternic pe piață. Mulți utilizatori s-au lăsat cuceriți de specificațiile remarcabile ale acestui dispozitiv, ideal în special pentru familii și cupluri care doresc să locuiască într-o casă sigură și liniștită. Xiaomi a creat un gadget inteligent care poate fi monitorizat de pe telefonul mobil, astfel încât utilizatorul știe ce se întâmplă acasă, chiar dacă se află la 1.000 kilometri distanță.

Puncte forte: rezoluție și inteligență

Această cameră de supraveghere de la Xiaomi se remarcă, în primul rând, prin calitatea imaginii care permite realizarea unor clipuri video detaliate și de înaltă definiție. Camera este full HD (1080P), fapt care garantează o imagine clară. În plus, unghiul de 130 de grade conferă un câmp de vizualizare foarte amplu. Dispozitivul poate focaliza diverse puncte dacă este necesară detectarea unor mișcări suspecte în interiorul sau exteriorul casei.

Mijia 1080P Smart IP Camera mai are o caracteristică interesantă: poate detecta mișcarea la o distanță de până la 15 metri. Asta nu înseamnă că ne vom trezi cu poliția la ușă în caz de alarmă falsă, dacă o persoană sau un animal se aproprie prea mult de casă. Camera de supraveghere poate fi controlată de pe smartphone prin intermediul aplicației Mi Home, iar în funcție de circumstanțe, utilizatorii decid ce măsuri trebuie luate sau dacă trebuie chemată poliția.

Alte caracteristici ale camerei de supraveghere de la Xiaomi

Acest dispozitiv de protecție dispune de microfon și difuzor pentru a realiza conexiuni bidirecționale și poate selecta diverse zone pentru alarmă. Disponibilă pe alb, camera dispune de bandă dublă Wi-Fi de 2.4 GHz (Model - Band 2,4 GHz / SKU QDJ4038CN) și 5 GHz (Model - Dual Band 2,4-5 GHz / SKU SXJ01ZM), cu arie de acoperire de până la 10 metri. O caracteristică remarcabilă este vederea nocturnă la o distanță de 10 metri, un element indispensabil pentru supravegherea pe timp de noapte. Dacă este folosită în exterior camera trebuie protejată deoarece nu este rezistentă la apă.

Nu în ultimul rând, dacă utilizatorii doresc să verifice anumite incidente din trecut, capacitatea de stocare a camerei Mijia 1080P este de până la 64GB cu Micro SD, cu acces la cloud. Este compatibilă cu Android și iOS, nu necesită Wi-Fi Xiaomi, ci este compatibilă cu Samba.

Software-ul în limba chineză.

Modelul nou 2018

Recenzii

Nota 
Constantin 2020-02-23
Modelul nou

Excelent. Recomand.

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi 1080P Smart IP Camera

    Xiaomi 1080P Smart IP Camera

    30 alte produse in aceeasi categorie: