DO-AQ-HUB

Xiaomi Aqara HUB

Produs nou

Avertizare: Ultimele articole în stoc!

234,00 lei

260,00 lei taxe incluse

-10%

Preţ redus!

Aqara este o linie de produse domotice asociată gigantului asiatic care își diversifică catalogul de gadgeturi inteligente pentru a oferi o experiență comodă, sigură și sofisticată. Astfel, a fost creat Xiaomi Aqara Hub, un nou gateway compatibil cu propria aplicație pe Android sau iOS.

Ce este un  gateway?

Acest mic dispozitiv cu două canale funcționează ca un port de conexiune între diverse gadget-uri domotice compatibile cu aplicația Aqara Home. Adică, prin intermediul unui gateway putem stabili o conexiune între aparate și să ne bucurăm de multiplele posibilități și avantaje oferite de conexiune.

De exemplu, Aqara Hub poate fi conectat la corpuri de iluminat (leduri, lămpi etc.), la senzori de mișcare sau camere de supraveghere, astfel încât utilizatorii pot vedea pe telefonul mobil tot ce se întâmplă acasă, pot detecta mișcarea și cine intră în casă și pot aprinde sau stinge luminile în mod automat.

Alte caracteristici

O caracteristică interesantă a acestui gateway este faptul că poate controla până la 32 de subdispozitive și îi permite utilizatorului să își monitorizeze casa indiferent unde se află. În plus, acest mic gadget poate îndeplini funcția de alarmă  și/ sau sonerie  datorită difuzorului integrat și poate fi folosit și ca lampă de veghe.

Acest dispozitiv are 18 leduri în formă de cerc, un senzor de luminozitate și o unitate centrală de prelucrare responsabilă de funcțiile inteligente. În definitiv, Xiaomi Aqara Hub îți ține casa în siguranță și confort.

International Version Model ZHWG11LM

Pentru o mai bună compatibilitate cu accesoriile de domotică, vă recomandăm să utilizați serverul chinezesc.

Recenzii

Nota 
ADI 2020-05-06
NOTA 10

UN HUB FOARTE BUN

  Nota 
  Alexandru 2020-04-04
  Foarte multumit

  Un hub excelenti

   Scrie-ti parerea!

   Scrie o recenzie

   Xiaomi Aqara HUB

   Xiaomi Aqara HUB

   Accesorii

   30 alte produse in aceeasi categorie: