DO-RCONTROL

Xiaomi Aqara Remote Control Two-way

Produs nou

150,00 lei

170,00 lei taxe incluse

-20,00 lei

Pentru o experiență comodă și sofisticată acasă sau la birou, gigantul chinez ne oferă Xiaomi Aqara Remote Control Two-Way, un mic dispozitiv cu dimensiunile de 49.3 x 46 x 24 milimetri, de culoare albă care permite controlul mai multor relee în același timp, cu același aparat. În acest fel, dispozitivul la care va fi conectat Xiaomi Aqara Remote Control Two-Way va primi comenzi de la diferite dispozitive care vor putea fi aprinse sau stinse fără a schimba telecomanda.

Avantajele și modul de funcționare Remote Control de la Aqara

Funcția de comandă la distanță se realizează cu ajutorul protocolului ZigBee, prin intermediul unui Gateway care permite o conexiune eficientă, fluidă și constantă cu telecomanda, smartphone-ul și restul dispozitivelor, fără a fi nevoie de cabluri.

Acest dispozitiv are multe caracteristici interesante, de exemplu toți membrii familiei pot avea un dispozitiv pentru a controla la distanță ușa de garaj. Acest gadget este foarte util în birouri și magazine, astfel încât toți angajații să dispună de propriul lor dispozitiv.

Specificațiile modulului de control bidirecțional

Unul dintre avantajele acestui mic aparat este bidirecționalitatea. Această funcție permite ca comanda dorită să fie trimisă aparatului din mai multe direcții și să controleze două ieșiri independente. Această caracteristică este foarte importantă, mai ales dacă este vorba de iluminat sau de un sistem de deschidere porți automate de garaj.

Acest gadget wirelles poate suporta sarcini electrice cu intensitate de până la 2500 de wați, astfel încât poate controla funcționarea mai multor aparate simultan.

Notă:

Este compatibil doar cu Gateway 2 și Xiaomi Aqara HUB.

Recenzii

Nota 
Gabriel 2020-03-23
Excelent

Recomand cu placere

  Scrie-ti parerea!

  Scrie o recenzie

  Xiaomi Aqara Remote Control Two-way

  Xiaomi Aqara Remote Control Two-way

  Accesorii

   30 alte produse in aceeasi categorie: