DO-FIREALARM

Xiaomi Fire Alarm

Produs nou

248,00 lei

Multe incendii accidentale se produc din cauza unor mici defecte la instalația electrică sau la sistemele de încălzire din locuințe. În plus, aceste defecte sunt greu de detectat până nu se produce un incident. De aceea, MiJia a lansat  Xiaomi Fire Alarm, o alarmă de incendiu a cărei obiectiv este să evite la timp orice posibil dezastru, chiar dacă utilizatorii nu sunt acasă.

Funcțiile alarmei de incendiu de la Xiaomi

Acest mic dispozitiv este capabil să identifice situațiile periculoase din locuință și îl notifică imediat pe utilizator pentru ca acesta să ia măsuri. Scăpările de gaz reprezintă o problemă gravă, însă silențioasă, de aceea, Xiaomi Fire Alarm trimite automat un semnal pe telefonul mobil dacă detectează o cantitate de gaz care depășește nivelul normal. Dispozitivul acționează în același fel și în cazul fumului. Alarma de la Xiaomi este inteligentă, deci nu va suna dacă folosim puțin gazul pentru a găti, ci va trimite rapid notificări doar în cazul în care situația o cere și este o urgență.

Este nevoie de Xiaomi Gateway pentru ca alarma să funcționeze

Avantajul tehnologiei inteligente este că suntem mereu informați asupra oricărei probleme, oriunde ne aflăm. Aplicația Mi Home trimite notificări pe telefonul mobil, iar utilizatorii știu ce se petrece în casa lor chiar dacă se află la kilometri distanță. Astfel, utilizatorii pot lua măsurile necesare pentru a evita situațiile neplăcute. În plus, Fire Alarm se poate conecta și la alte dispozitive domotice din casă și să pornească alarmele dacă este cazul.

Caracteristicile Fire Alarm: discreție și armonie

Deoarece acest dispozitiv își va găsi un loc permanent în casele noastre, are un design mic, discret și plăcut. Fire Alarm de la Mijia are finisaje rotunde, de culoare albă și poate fi poziționat pe orice perete sau suprafață verticală, fără să se desprindă. Sunetul alarmei crește progresiv, iar dacă ținem  situația sub control putem opri alarma înainte să devină prea puternică.  Alarma poate fi programată să se deschidă automat în prima zi a fiecărei luni și să verifice dacă toate dispozitivele inteligente din locuință funcționează corect.

Funcționează doar cu Xiaomi Gateway

Pentru ca Fire Alarm să funcționeze trebuie să instalați Gateway de la Xiaomi, chinese-server version, un mic dispozitiv care permite ca alte subunități, precum detectorul de fum și alarma, să notifice utilizatorii dacă detectează anormalități ori în caz de urgență.

Notă:

Este compatibil doar cu Gateway 2 și Xiaomi Aqara HUB.

Bluetooth version

Recenzii

Nota 
Victoria 2019-08-01
Recomand

Good product

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi Fire Alarm

    Xiaomi Fire Alarm

    30 alte produse in aceeasi categorie: