DO-GATEWAY2

Xiaomi Gateway 2

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

220,00 lei

248,00 lei taxe incluse

-28,00 lei

Pe o piață plină de tehnologie domotică este nevoie de dispozitive capabile să gestioneze toate aceste aparate inteligente. Xiaomi Gateway 2 reprezintă baza oricărei casa inteligente, deoarece fără acest dispozitiv nu se poate profita la maximum  de funcțiile aparatelor inteligente. Este vorba despre un element cheie în kit-ul de domotică de la Xiaomi, un mic gadget care centralizează conexiunile dintre aparate.

Cel mai bun kit de domotică

La acest dispozitiv pot fi conectate diverse aparate precum senzori de temperatură și umiditate, detectori de mișcare, senzori pentru uși și ferestre sau chiar soneria. De asemenea, cu ajutorul acestui dispozitiv pot fi controlate purificatoarele de aer, ventilatoare ori se poate controla de la distanță iluminatul din casă cu lămpile MiJia și  becurile inteligente Yeelight. Acest dispozitiv inteligent garantează o viață comodă, sigură și confortabilă.

Funcțiile dispozitivului Gateway de la  Xiaomi

De exemplu, într-o situație de urgență, în care un senzor inteligent detectează nivele de gaz sau fum periculoase, senzorul lansează un semnal către Gateway care, la rândul său va trimite un semnal de pornire către alarme. Dacă un senzor de temperatură detectează că este prea frig sau prea cald (conform programării realizate de utilizator), dispozitivul Gateway va activa ventilatorul sau încălzirea, fără ca utilizatorul să miște un deget.

De asemenea, dispozitivul poate trimite comanda să se aprindă lumina la intrare când sună soneria sau poate comanda ca veioza să crească progresiv intensitatea luminii când sună ceasul deșteptător. În definitiv, reprezintă puntea de comunicare dintre toate dispozitivele inteligente din casă.

Mod de funcționare și designul noii versiuni

Gateway 2 este noua versiune lansată de Xiaomi în 2018,  cu multe avantaje și îmbunătățiri: dispune de radio prin Internet și integrează un nou protocol ZigBee care menține compatibilitatea cu senzorii din prima generație. Protocolul de comunicare ZigBee funcționează prin WiFi de 2,4 GHz și  permite exercitarea unui control absolut asupra tuturor dispozitivelor inteligente din casă, în mod rapid și fluid. Bineînțeles că toate aceste acțiuni trebuie programate anterior de către utilizator.

În ceea ce privește designul, dispozitivul are finisaje albe, simple și elegante, cu o intrare pentru a fi conectat la curent pentru a fi mereu activ. Este compus din materiale ignifuge și rezistent la praf și umiditate.

Alte caracteristici

Xiaomi Gateway 2 dispune de radio prin Internet, control la distanță, apel la distanță și lumină nocturnă programabilă cu 16 milioane de culori. Funcționează la o temperatură între 0º și  40ºC, și o umiditate între -5% și 95%. Dispozitivul este gândit pentru a fi folosit în interior și îndeplinește funcții de centralizator, alarmă, ceas deșteptător și sonerie.

Pentru o mai bună compatibilitate cu accesoriile de domotică, vă recomandăm să utilizați serverul chinezesc.

Recenzii

Nota 
Ovidiu K 2020-10-30
Gateway 2

Functioneaza acceptabil, din pacate doar cu serverele de "China Mainlenad" se poate folosi, din acest motic cateori are niste laguri prea mari

  Nota 
  Catalin B 2020-05-08
  Foarte multumit

  Destul de usor de instalat.

   Nota 
   Arthur 2019-11-14
   Functioneaza conform specificatiilor

   din pacate doar daca alegi China functioneaza impreuna cu addon-urile in chineza care devin inutile.

   • 3 din 3 persoane au considerat aceasta recenzie utila.
   Nota 
   Nicolescu J. 2019-08-01
   Perfect Gateway

   It´s the last model. You will need for connexion more another accessories in your home. Original. Factory sealed product.

   • 0 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.
   Nota 
   Catalin 2019-07-19
   Excelent

   Raport pret-calitate super ok

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi Gateway 2

    Xiaomi Gateway 2

    Accesorii

    30 alte produse in aceeasi categorie: