DO-WINSENSOR

Xiaomi Mi Door Windows Sensor

Produs nou

65,00 lei

Xiaomi a creat cu succes multe produse care aduc tehnologia viitorului în casele a mii de utilizatori din întreaga lume. Unul dintre aceste produse este Xiaomi Mi Door Windows Sensor, un sistem de alarmă inteligent, gândit special pentru ușile și ferestrele de la casă, birou, garaj sau alte imobile private. Produsul dispune de o serie de elemente de calitate și precizie care garantează siguranța.

Un dispozitiv inteligent la îndemână

Datorită specificațiilor sale, Mi Door Windows Sensor este, fără îndoială, unul din sistemele inteligente de securitate cele mai sofisticate de pe piață. Cea mai atrăgătoare caracteristică este versatilitatea, acest articol înglobează o serie de funcții precum iluminatul, alarma, înregistrarea video, precum și purificarea și curățarea aerului. Cum funcționează acest senzor de protecție?

Funcțiile sistemului Smart Home Kit de alarmă la distanță

Acest sistem de la Xiaomi se poate conecta la dispozitivele inteligente de iluminat ale casei și trimite comanda de aprindere a luminilor când detectează deschiderea ușii. Astfel, putem lăsa luminile stinse când plecăm de acasă, iar luminile se vor aprinde automat la intrare. În plus, senzorul de mișcare de la uși și ferestre se poate conecta la sonerie și poate suna pentru a-i speria pe potențialii intruși. Purificatorul de aer intră în funcțiune când plecăm de acasă, iar la întoarcere ne putem bucura de un mediu curat, uscat și plăcut.

Mi Door Windows Sensor: Specificații

În primul rând, dispozitivul dispune de un inel reflectorizant, material ignifug de înaltă calitate și integrează o boxă cu volumul reglabil pentru a reproduce informația necesară și mesaje de voce. Pe lângă boxă, produsul mai dispune de o formă de comunicare cu utilizatorul: tehnologia LED, cu 18 leduri a căror strălucire se poate regla în 256 de moduri și pot emite până la 16 milioane de culori diferite.

Notă:

Este compatibil doar cu Gateway 2 și Xiaomi Aqara HUB.

Recenzii

Nota 
Ovidiu K 2020-10-30
Senzor usa

Functioneaza perfect cu gateway ul 2

  Nota 
  Mircea A 2020-01-20
  Mic si bun

  Senzorii sunt mici si buni! Ma asteptam sa am probleme la montare pt ca usa si tocul usii nu sunt la acelasi nivel, insa totul merge brici.

   Scrie-ti parerea!

   Scrie o recenzie

   Xiaomi Mi Door Windows Sensor

   Xiaomi Mi Door Windows Sensor

   30 alte produse in aceeasi categorie: