DO-HUSENSOR

Xiaomi Mi Human Sensor

Produs nou

105,00 lei

Pe măsură ce trec anii și tehnologia avansează, apar tot mai multe dispozitive de siguranță, precum alarme și camere video. Totuși, când este vorba să ne protejăm bunurile sau persoanele iubite, trebuie să alegem cele mai bune produse.  Astfel, Xiaomi Mi Human Sensor are calitățile necesare pentru a supraveghea în orice moment casa, curtea, biroul sau orice alt loc pe care dorim să-l protejăm. De asemenea, dispozitivul dispune de tehnologie inteligentă.

La ce folosește Mi Human Sensor?

Acest senzor de mișcare poate fi așezat în orice colț și se activează atunci când este detectată mișcare. În plus, se activează doar dacă detectează o persoană, deoarece este capabil să distingă între un corp uman și unul animal. Dacă detectează mișcare trimite un semnal pe smartphone, calculator sau alt dispozitiv la care este conectat, astfel încât utilizatorii își pot da seama în orice moment ce se petrece în casă, chiar dacă se află în alt oraș.

Conectarea senzorului la alte dispozitive se realizează prin intermediul aplicației Mi Home, iar utilizatorii vor fi mereu informați și pot controla ce se întâmplă pe proprietatea lor. În plus, aplicația Mi Home este compatibilă cu alți senzori inteligenți și vă puteți dota locuința cu tehnologie de ultimă generație.

Dispune de suport de fixare

Mi Human Sensor poate fi așezat oriunde este nevoie, are un design discret și minimalist, de culoare albă, un corp de plastic și suport inclus în pachet.  De exemplu, senzorul poate fi așezat aproape de uși, ferestre sau chiar în exterior, deoarece  giroscopul îi permite să se rotească și să cuprindă un spațiu amplu. Țineți cont de faptul că pentru a conecta senzorul la alte dispozitive inteligente, trebuie să aveți instalat Gateway multifuncțional de la Xiaomi, care folosește protocolul de comunicare ZigBee.

Notă:

Este compatibil doar cu Gateway 2 și Xiaomi Aqara HUB.

Recenzii

Nota 
Adrian M 2021-01-20
Foarte bun

precis, bun

  Nota 
  Valentin T 2020-06-15
  Xiaomi Mi Human Sensor

  Super!!! merg si pe gateway 2 fara probleme.

   Nota 
   Marcu 2020-02-23
   Super

   Sunt foarte multumit

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi Mi Human Sensor

    Xiaomi Mi Human Sensor

    30 alte produse in aceeasi categorie: