DO-MCUBE

Xiaomi Mi Magic Cube

Produs nou

Avertizare: Ultimele articole în stoc!

100,00 lei

Gigantul asiatic lansează multe produse originale și surprinzătoare, precum Xiaomi Mi Magic Cube: un mic gadget capabil să controleze toate dispozitivele conectate prin aplicația Mi Home.

Cum funcționează Mi Magic Cube

Deoarece există atât de multe dispozitive inteligente în casele noastre, gigantul asiatic a creat un produs capabil să le controleze pe toate. Acest cub alb, neted și simplu, decorat doar cu logoul Xiaomi pe latură, nu măsoară mai mult de 5 cm și are un design asemănător cu restul produselor din gama inteligentă. Sub capac se află bateria, un LED și butonul prin care dispozitivul poate fi repornit, dacă este necesar. Pentru a-l conecta la telefonul mobil, trebuie doar să accesăm portul “Gateway” de la Xiaomi prin intermediul Mi Home, selectăm "Dispozitiv" și adăugăm dispozitivul. Când primim indicația, vom  mișca ușor cubul, de sus în jos, în așa fel încât să fie complet conectat la telefonul mobil.

Pentru a controla dispozitivele inteligente din casă cu ajutorul cubului, dispunem de șase mișcări diferite, începând cu o rotire de la 90 la 180 de grade. De asemenea, cubul poate fi agitat, rotit în jurul axei, împins sau lovit ușor de două ori. Ulterior selectăm dispozitivul pe care dorim să-l controlăm, care trebuie să fie conectat prin intermediul aplicației și ne putem bucura de o casă inteligentă.

13 alte produse in aceeasi categorie: