DO-MIHOMEKIT

Xiaomi Mi Smart Home KIT

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

400,00 lei

**Sunt posibile intârzieri atât la livrarea coletelor cât și la actualizarea statusurilor.**

Xiaomi este o companie tehnologică care depune multe eforturi în segmentul inteligenței artificiale, iar rezultatele sunt vizibile. Xiaomi Mi Smart Home KIT ușurează viața multor familii din România deoarece garantează securitatea căminului și permite controlul confortabil  la distanță a electrocasnicelor și a altor device-uri din casă.

Obișnuiește-te cu tehnologia inteligentă

Multe persoane ezită să folosească tehnologia inteligentă, însă cei care o testează nu mai pot renunța la ea. Smart Home Kit de la Xiaomi controlează device-urile electronice prin detectori și senzori montați la uși și ferestre, astfel încât smartphone-ul nostru, prin intermediul aplicației MiHome, ne informează asupra oricărui lucru petrecut acasă sau la birou.

Alte funcții ale produsului Xiaomi Smart Home KIT

Acest kit transmite un semnal rapid la cea mai mică mișcare suspectă, precum și informații referitoare la diverse variabile ca iluminat, sunet și tehnologia din casă.  Kit –ul se poate conecta la alte device-uri precum telefoanele mobile și tablete pentru a transmite pe ecran informațiile detectate de senzori. Conectarea se realizează prin protocolul ZigBee, unul dintre favoritele marilor companii de tehnologie și securitate grație eficienței sale.

Recenzii

Nota 
FLORIN M 2019-07-26
Aproape perfect

Pentru pasionati e o super alegere. Desigur, mai sunt cateva lucruri de pus la punct, cum ar fi: sistemul pentru priza romaneasca, functionarea aplicatiei de mobil si pe zona Romania, reducerea timpilor de conectare a senzorilor, posibilitatea adaugarii altor posturi de radio decat cele chinezesti. In final, mi-ar fi placut ca cei de la Xiaomi Romania sa fi scris despre problema de initializare a senzorilor si a gateway-ului, atunci cand alegi zona Romania. Pentru a functiona, setarea zonala trebuie schimbata pe China. In rest...super gadget.

  Nota 
  Matei 2019-07-26
  Recomand.

  Superb

   Nota 
   Marius 2019-07-19
   Recomand

   Foarte multumit. Il recomand.

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi Mi Smart Home KIT

    Xiaomi Mi Smart Home KIT

    30 alte produse in aceeasi categorie: