DO-MIHOMEKIT

Xiaomi Mi Smart Home KIT

Produs nou

400,00 lei

Xiaomi este o companie tehnologică care depune multe eforturi în segmentul inteligenței artificiale, iar rezultatele sunt vizibile. Xiaomi Mi Smart Home KIT ușurează viața multor familii din România deoarece garantează securitatea căminului și permite controlul confortabil  la distanță a electrocasnicelor și a altor device-uri din casă.

Obișnuiește-te cu tehnologia inteligentă

Multe persoane ezită să folosească tehnologia inteligentă, însă cei care o testează nu mai pot renunța la ea. Smart Home Kit de la Xiaomi controlează device-urile electronice prin detectori și senzori montați la uși și ferestre, astfel încât smartphone-ul nostru, prin intermediul aplicației MiHome, ne informează asupra oricărui lucru petrecut acasă sau la birou.

Alte funcții ale produsului Xiaomi Smart Home KIT

Acest kit transmite un semnal rapid la cea mai mică mișcare suspectă, precum și informații referitoare la diverse variabile ca iluminat, sunet și tehnologia din casă.  Kit –ul se poate conecta la alte device-uri precum telefoanele mobile și tablete pentru a transmite pe ecran informațiile detectate de senzori. Conectarea se realizează prin protocolul ZigBee, unul dintre favoritele marilor companii de tehnologie și securitate grație eficienței sale.

Recenzii

Nota 
2019-07-19
Recomand

Foarte multumit. Il recomand.

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi Mi Smart Home KIT

    Xiaomi Mi Smart Home KIT

    25 alte produse in aceeasi categorie: