MIJIA-GATEWAY3

Xiaomi Mijia Gateway 3

Produs nou

260,00 lei

Ai visat vreodată să trăiești într-o casă inteligentă?. Bineînțeles că prin "inteligentă" nu ne referim la o casă care gândește și ia decizii în locul tău, ci la un ansamblu de dispozitive care se conectează între ele și funcționează precis și eficient pentru a-ți face viața mai confortabilă și mai plăcută.

Dacă îți dorești o casă inteligentă o poți avea cu ajutorul unei serii de dispozitive inteligente și foarte accesibile care au nevoie de un punct central pentru a putea funcționa. Această funcție este îndeplinită de Xiaomi Mijia Gateway 3, un dispozitiv care permite conectarea tuturor aparatelor inteligente Mi Home în baza a trei protocoale de comunicare fără fir: WiFi, Bluetooth și  ZigBee.

Cum funcționează?

Mijia a dotat acest dispozitiv cu o serie de funcții capabile să ofere o experiență excelentă pentru utilizatori.  Dispozitivul suportă sistemul Android 5.0 și superior și iOS 12 și superior. În ceea ce privește protocoalele de comunicare, dispozitivul este compatibil cu ZigBee 2.0, 3.0, cu WiFi 2.4G și Bluetooth de la Homekit.

În total Xiaomi Mijia Gateway 3 se poate conecta cu până la 32 de dispozitive la o distanță de până la 200 metri, în zonă deschisă. În plus, acest aparat are dimensiuni de doar 90 x 25 milimetri. 

Software-ul acestui produs este în limba chineză și este necesar să vă conectați la un server chinez.

Recenzii

Nota 
Claudiu F 2020-02-23
Excelent. Recomand.

Foarte usor de setat si configurat

  Nota 
  Claudiu 2020-02-23
  OK. Recomand.

  Mega gateway. Report calitate pret. Am testat acest produs si merge foarte bine si pe iOs si pe ANDROID. Aplicația telefon o conectează fără probleme

   Nota 
   Nicu 2020-02-23
   Xiaomi

   Bun, excelent. Stoc în Xiaomi România. Versiunea chineză (Global nu este încă). Apple Home îl conectează fără probleme.

   • 0 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.
   Nota 
   Lucian 2020-02-23
   Recomand

   Foarte bun. Super.

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi Mijia Gateway 3

    Xiaomi Mijia Gateway 3

    Accesorii

    30 alte produse in aceeasi categorie: