MIJIA-LSENSOR

Xiaomi Mijia Light Sensor

Produs nou

77,00 lei

**Sunt posibile intârzieri atât la livrarea coletelor cât și la actualizarea statusurilor.**

Multor persoane nu le place  să rămână în întuneric complet pe timpul nopții și își doresc să dispună de o sursă blândă de lumină care să ilumineze ușor anumite locuri din casă, mai ales dacă au animale domestice sau copii care se trezesc noaptea.

Dacă esti una dintre aceste persoane, Mijia Light Sensor îți poate fi de mare folos. Această lampă dispune de tehnologie inteligentă și se aprinde când detectează mișcare, fără să fi nevoit să apeși pe întrerupător ori să aprinzi lumina din cameră sau de pe hol.

Cum funcționează?

Una dintre caracteristicile cele mai remarcabile ale acestei lămpi de veghe este faptul că nu depinde de priză și poate fi așezată în orice loc din casă. Lampa are dimensiuni reduse, un design atractiv, funcționează cu trei baterii de tipul AA și are o autonomie cuprinsă între 6 și 21 de luni.

Lampa dispune de un senzor de mișcare și se aprinde dacă detectează mișcări. Astfel, dacă te trezești în timpul nopții vei avea automat o lumină difuză și te vei putea deplasa fără să mai fie nevoie să aprinzi lumina principală.

În plus, această lampă poate fi programată să emită o lumină de mai mică sau mai mare intensitate, între 0.7 Lm și 3.8 Lm. Senzorul se activează dacă detectează mișcare la o distanță cuprinsă între 5 și 7 metri și va emite o lumină difuză timp de 15 secunde.

Senzorul este foarte precis, de exemplu, dacă păstrezi lampa aproape de pat, nu se va activa dacă te miști în timpul somnului, ci se va aprinde doar dacă te ridici și mergi câțiva pași.

Notă:

Este compatibil doar cu Gateway 3

Recenzii

Scrie o recenzie

Xiaomi Mijia Light Sensor

Xiaomi Mijia Light Sensor

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: