DO-SWITCH

Xiaomi Smart Bluetooth Switch

Produs nou

65,00 lei

Xiaomi a creat constant bijuterii tehnologice care ușurează viața utilizatorilor. În acest fel s-a născut Xiaomi Smart Bluetooth Switch, un întrerupător folosit pentru a lansa alerte pe telefonul mobil ori pe dispozitivul din gama Smart Home la care este conectat. Acest switch îndeplinește funcția de buton de urgență, însă poate fi utilizat și în alte scopuri. De exemplu, persoanele cu mobilitate redusă pot contacta alte persoane în mod simplu și rapid.

Alte funcții ale dispozitivului Smart Bluetooth Switch

Unele persoane folosesc acest întrerupător fără fir pentru a-și anunța copiii că cina este gata sau pentru a-i trezi dimineața fără să intre în camera lor. De asemenea, poate fi folosit pentru a controla sau stinge aparatele electrocasnice din casă, sau pentru a aprinde lumina de veghe pe timpul nopții. Cel mai bine este să testați funcțiile acestui dispozitiv și să îl folosiți în scopul pe care îl considerați util în funcție de stilul dumneavoastră.

Caracteristicile switch-ului de la Xiaomi

Acest dispozitiv fără fir funcționează cu o baterie CR1632 de 3 volți, care se înlocuiește ușor. Trebuie remarcat faptul că acest dispozitiv este de mici dimensiuni, încape în orice colț al casei și este foarte ușor de instalat. Deși cântărește doar 19 grame, produsul are taste și ecran tactil pentru fi folosit comod de către utilizatori.

Notă:

Este compatibil doar cu Gateway 2 și Xiaomi Aqara HUB.

Zigbee Version.

Baterii CR2032 este inclusa in cutie.

Model WXKG01LM

Recenzii

Nota 
Ovidiu K 2020-10-30
Telecomanda

Functioneaza perfect conform descrierii.

  Nota 
  Stefania 2019-08-01
  Recomand

  A perfect solution

   Scrie-ti parerea!

   Scrie o recenzie

   Xiaomi Smart Bluetooth Switch

   Xiaomi Smart Bluetooth Switch

   30 alte produse in aceeasi categorie: