DO-ZOCKET

Xiaomi Smart Socket

Produs nou

Avertizare: Ultimele articole în stoc!

102,00 lei

**Sunt posibile intârzieri atât la livrarea coletelor cât și la actualizarea statusurilor.**

Smart Socket de la Xiaomi oferă utilizatorilor o experiență satisfăcătoare, comodă și chiar futuristă. Acest dispozitiv este o priză inteligentă cu specificații interesante, capabilă să controleze restul dispozitivelor și să comunice consumul de energie în orice moment. Atâta timp cât priza este conectată la curent detectează puterea nominală și puterea reală a fiecărui aparat electrocasnic. Este vorba de o versiune ZigBee, adică folosește protocolul de comunicare fără fir ZigBee, bazat pe standardul 802.15.4; astfel se conectează la restul dispozitivelor din casă și la aplicația Smart Home, prin intermediul  telefonului mobil.

Smart Socket te ajută să economisești energie

Datorită tehnologiei inteligente, partea cea mai interesantă a acestui mic gadget este faptul că informează utilizatorii asupra consumului energetic al fiecărui dispozitiv din casă, indiferent dacă este vorba de televizor, aer condiționat sau smartphone. Toate acestea sunt posibile datorită aplicației Smart Home. Trebuie doar să  puneți gadget-ul în priză, să deschideți aplicația și să intrați în meniu pentru a verifica dacă Smart Socket este închis sau deschis. În acest fel, se poate verifica consumul de energie chiar dacă utilizatorul nu este acasă.  Tot din meniu se poate afla consumul. Primele date se referă la consumul din ziua curentă. Mai jos, se afișează consumul total al lunii, iar pe bara din dreapta se observă consumul actual, adică cât s-a consumat de la ultima factură până în momentul de față. Se afișează datele zilnic și se pot observa intervalele orare în care se consumă cea mai multă energie și care sunt aparatele care consumă cel mai mult, iar în acest fel, se pot gestiona mai bine cheltuielile.

Priză chinezească cu adaptor

Chiar dacă acest dispozitiv are orificiile caracteristice prizelor chinezești, nu trebuie să vă preocupați deoarece în pachet se află un adaptor european care poate sta atașat în permanență în Smart Socket.  În plus, în cazul în care veți călători în China sau în alte țări asiatice, aveți deja o priză orientală, comodă și ușor de transportat. Oricum, pentru a putea conecta priza la restul aparatelor domotice, trebuie să aveți Xiaomi Gateway multifuncțional care permite monitorizarea tuturor aparatelor electrocasnicelor inteligente prin intermediul telefonului  mobil.

Alt avantaj al dispozitivului Xiaomi Smart Socket este siguranța pe care o oferă, este rezistent la o temperatură de până la 750 de grade, precum și la supra-sarcini, datorită unui întrerupător care emite un sunet jos când îl închidem sau deschidem. De asemenea, integrează un LED  albastru care indică în ce stare se află aparatul. Prin intermediul aplicației de mobil, putem programa aparatul să se stingă în timpul orelor de somn și să se aprindă automat la trezire.

ZigBee Version

Notă:

Este compatibil doar cu Gateway 2 și Xiaomi Aqara HUB.

Recenzii

Nota 
Adrian B 2020-02-28
Xiaomi Smart socket

Funcționează perfect, la mine sunt toate dispozitivele setate pe serverul din China de MiHome. Se pot adauga nenumărate porniri si opriri planificate pe ore/zile, se poate folosi si funcția temporizator, se poate monitoriza consumul de curent instant, zilnic, săptămânal, lunar. Un produs excelent la un pret super accesibil. Recomand cu plăcere.

  Nota 
  Alexandru Dragusin 2020-02-03
  Priza smart

  constructia si calitatea de exceptie, ZigBee.... SUPER!

   Nota 
   Andras E 2019-12-16
   Recomand

   Recomand produsul, comunicare ușoară cu magazin, livrare promptă, produs conform descrierii.

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi Smart Socket

    Xiaomi Smart Socket

    Accesorii

    30 alte produse in aceeasi categorie: