Xiaomi Yeelight LED Bulb

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

141,00 lei

**Sunt posibile intârzieri atât la livrarea coletelor cât și la actualizarea statusurilor.**

Gigantul asiatic își îmbogățește portofoliul de dispozitive smart pentru a dota cu inteligență artificială casele a mii de persoane din România. În segmentul de iluminat, se remarcă Xiaomi Yeelight LED Bulb, o lampă inteligentă, albă sau în culori, care se distinge de predecesoarea sa prin conexiunea fără fir.

Calitatea luminii inteligente

Xiaomi Yeelight LED Bulb propune o serie de funcții atractive pentru public. Această lampă care face parte din Xiaomi Smart Home Suite KIT, are o putere de 7 wați și o durabilitate de până la 11 ani. Emite o lumină plăcută, în nuanțe de alb, însă are opțiunea de alegere a culorii becului. 600 de lumeni sunt suficienți pentru a garanta o ambianță naturală.

Funcții și alte caracteristici ale produsului Yeelight LED Bulb

Această bijuterie tehnologică se conectează foarte simplu  la smartphone prin intermediul aplicației Mi Home de la Xiaomi pentru a putea fi controlată de la distanță. În plus, această lampă îți permite să alegi intensitatea, de la 25 % până la 100 %. Yeelight LED Bulb se poate conecta și la televizor sau alte device-uri pentru a obține o ambianță festivă cu lumină în ritmul muzicii ori a altor tipuri de sunet.

Recenzii

Nota 
Alexandru 2020-02-23
Best Buy

Foarte multumit

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi Yeelight LED Bulb

    Xiaomi Yeelight LED Bulb

    30 alte produse in aceeasi categorie: