Xiaomi Yeelight LightStripe

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

212,00 lei

Lampa inteligentă Xiaomi Yeelight Lightstripe Color, recunoscută pe piață pentru eficiența și originalitatea sa, intră în familia device-urilor Mi Home care îmbunătățesc calitatea vieții clienților.

Inteligența artificială care îți iluminează casa

Acest dispozitiv inteligent este compus dintr-o bandă LED de 2 m lungime plus extensia de cablu care conectează lampa la curentul electric. În zona interioară a benzii este un adeziv care permite montarea în orice loc. Cu o putere de 12 wați și o durabilitate de până la 25.000 ore, Yeelight Lightstrip poate să reproducă până la 16 milioane de culori.

Cum funcționează Xiaomi Yeelight Lightstrip

Prin intermediul unui controler se poate aprinde sau stinge lampa și se poate alege culoarea de la distanță, în funcție de ambianța pe care o dorim.

În plus, Yeelight Lightstrip are conexiune WiFI de tipul b/g/n și se poate conecta la smartphone prin intermediul aplicației MiHome. Lampa se poate conecta la televizor sau alte device-uri iar led-urile pot fi setatesă se sincronizeze în ritmul muzicii.

Nota:

Versiunea internațională ( SKU: YGYA1119079WTCN Yeelight Led Lighstrip 1S Google Assistant, Amazon alexa, Apple Home Kit si Alexa ) permite extinderea benzii de led până la 10 metri.

Recenzii

Nota 
Benedek Ervin Lajos 2019-11-14
Lumina

Excelent

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi Yeelight LightStripe

    Xiaomi Yeelight LightStripe

    30 alte produse in aceeasi categorie: