YI-HOME2

Xiaomi YI 1080p Home Camera 2

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

290,00 lei

Foarte multe persoane doresc să își protejeze casa și obiectele de valoare atunci când se află la serviciu sau în vacanță. Xiaomi Yi 1080p Home Camera 2 este o cameră de supraveghere capabilă să înregistreze clipuri video de calitate, eliminând punctele oarbe ale camerelor tradiționale. Această cameră poate detecta fața umană, plânsul bebelușilor și este capabilă să recunoască gesturi, fiind un dispozitiv de supraveghere remarcabil pe piața actuală.

Caracteristici  tehnice

Pentru a putea îndeplini eficient toate aceste funcții, Xiaomi Yi 1080p Home Camera 2 a fost dotată cu rezoluție  Full HD ( de 1080 pixeli, așa cum indică numele). Calității spectaculoase, i se adaugă reprezentarea detaliată a culorilor înregistrate. Toate acestea se datorează procesorului Ambarella S2LM, senzorului CMOS de 28 nanometri cu consum scăzut și unității CPU ARM Cortex-A9. În plus, acest dispozitiv dispune de tehnologie de codare H.264 5.1, cu senzor, cu diafragmă largă și 6 straturi de lentilă optică; toate aceste caracteristici ajută la furnizarea unor imagini clare, atât ziua, cât și noaptea.

Yi 1080P Home Camera are un unghi de 130º și poate cuprinde în raza vizuală toate colțurile camerei ori a spațiului supravegheat. În plus, datorită sistemului Smart HDR, camera se poate calibra și realiza un balans de expoziție care furnizează imagini clare și detaliate, indiferent de schimbările de lumină din timpul zilei.

Înregistrarea video este de calitate, distorsiunile sunt reduse, iar imaginile furnizate sunt clare chiar și pe timpul nopții, datorită unor LED-uri cu infraroșu de 940 nanometri. Pentru a elimina eterna problemă a spațiului de stocare, înregistrările  pot fi salvate în cloud.  Camera are o interfață foarte ușor de folosit și ocupă un loc de top printre dispozitivele de supraveghere comercializate pe piață.

Alte funcții

Xiaomi Yi 1080p Home Camera 2 se remarcă prin funcțiile smart pe care le îndeplinește, camera fiind capabilă să recunoască plânsul bebelușilor, detectează fața umană și este capabilă să recunoască diferite gesturi.  În acest fel, camera poate fi configurată să trimită alerte doar dacă plânge copilul, ori dacă utilizatorul dorește să își protejeze casa de furturi sau incidente cât timp este plecat, poate selecta modul de recunoaștere a feței umane, iar camera va trimite o alertă dacă detectează un intrus.

În ceea ce privește recunoașterea gesturilor, pot fi selectate diferite mișcări, precum bătaia din palme sau ridicarea brațului; în momentul realizării gestului selectat, camera se va activa și va trimite instant un video de 10 secunde pe telefonul mobil, prin intermediul aplicației Yi Inicio.

Design și alte caracteristici

Cu o greutate de 132 de grame și dimensiuni de 7 cm x 12.2 cm x 5.9 cm, dispozitivul are un design elegant și sofisticat, cu finisajele simple și minimaliste caracteristice firmei Xiaomi. Camera este ușor rotunjită, amintind de forma unui ou, însă baza plană îi permite să se mențină stabilă pe orice suprafață. Senzorul frontal de înregistrare transmite o senzație de calitate și tehnologie de vârf.

Recenzii

Nota 
George 2020-03-23
Foarte Bun. Foarte multumit.

Report calitate pret

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Xiaomi YI 1080p Home Camera 2

    Xiaomi YI 1080p Home Camera 2

    30 alte produse in aceeasi categorie: