Xiaomi Yi Home Camera

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

235,00 lei

Xiaomi a avut succes pe piață cu Yi Home Camera. Este vorba  de o cameră de supraveghere care poate fi conectată  prin WiFi la alte dispozitive pentru a controla tot ceea ce se petrece acasă, la birou sau în alte locuri pe care dorim să le protejăm. În plus, printr-o aplicație compatibilă cu Android și iOS, camera poate fi configurată pentru a supraveghea evenimentele în timp real și pentru a primi notificări în caz că se detectează ceva în neregulă

Caracteristicile dispozitivului Yi Home Camera

Camera are o rezoluție HD: 1280 x 720 și un unghi de 111º care permite supravegherea unui spațiu mai mare. În plus,  camera dispune de zoom digital de x4, iar utilizatorii pot surprinde toate detaliile evenimentelor petrecute pe proprietatea lor.

Pe lângă faptul că permite vizualizarea în direct, camera poate înregistra conținut până la 32GB printr-un card MicroSD. Pentru aceasta,  trebuie conectat cablul de alimentare, iar descărcarea conținutului se gestionează prin intermediul aplicației. Xiaomi nu s-a concentrat doar pe imagine, iar Yi Home Camera încorporează un microfon de calitate care detectează sunetul cu precizie, element foarte important în anumite situații. Printre alte specificații se numără  detectorul de mișcare și vederea nocturnă.

Notificări, calitatea imaginii și alte avantaje

Xiaomi Yi Home Camera  furnizează imagini de calitate, iar compresia video în H.264 permite stocarea conținutului în ciuda mărimii camerei. Un alt avantaj este faptul că utilizatorii pot să aleagă forma în care vor să primească notificările: pe telefon, prin e-mail cu imagine în direct sau prin protocol de transfer fișiere (FTP).

Designul camerei

Această cameră de la Xiaomi este un produs de calitate cu un design simplu și minimalist, iar  funcțiile pe care le îndeplinește sunt spectaculoase. Yi Home are o bază care permite așezarea pe suprafețe netede, atât verticale cât și orizontale. Este disponibilă pe alb și negru.

Versiune europeană

Mai multe informatii

Pagina oficială a Xiaomi Yi Home Camera

Recenzii

Scrie o recenzie

Xiaomi Yi Home Camera

Xiaomi Yi Home Camera

25 alte produse in aceeasi categorie: