YEE-DLAMP1S

Yeelight LED Desk LAMP 1S

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

235,00 lei

Xiaomi este una dintre mărcile care au contribuit cel mai mult la dezvoltarea tehnologică din ultimii ani. Și-a adus contribuția prin crearea unor dispozitive inteligente și foarte performante, capabile să ne facă viața mai confortabilă decât ne-am imaginat. În sectorul produselor de iluminat, se remarcă Yeelight LED Desk LAMP 1S, o lampă de masă inteligentă care emite o lumină de calitate și dispune de o serie de caracteristici foarte interesante.

Cum funcționează?

Pe lângă designul spectaculos, această lampă se remarcă printr-o serie de funcții performante și utile pentru clienți. În primul rând este vorba de un dispozitiv inteligent care se poate conecta la telefoanele mobile cu Android prin intermediul aplicației Mi App. De asemenea se poate conecta la dispozitivele Apple prin intermediul sistemului Apple Homekit, fiind compatibil cu asistenții de voce de la  Xiaomi, XiaoAI și Siri.

Atunci când lampa este conectată la smartphone, utilizatorii pot selecta și modifica nivelul de luminozitate al becurilor, precum și a temperaturii culorii, pentru a crea o ambianță plăcută care să nu  afecteze ochii. De exemplu, se pot alege culori în tonuri mai calde pentru studiu și culori mai reci pentru a citi. Lampa incorporează o lentilă optică Fresne, astfel încât lumina este reflectată în mod uniform și natural.

Diferite moduri

Lampa dispune de patru moduri diferite: modul lectură care ajută la îmbunătățirea atenției, modul calculator care minimizează razele ultraviolete emise de ecran, modul focus care crește eficiența muncii și modul pentru copii care emite o lumină mai difuză. Așa cum am menționat, aceste moduri pot fi controlate de pe calculator sau telefonul mobil, însă la baza lămpii este integrat un buton  care permite aprinderea și stingerea luminii (prin apăsare), ajustarea luminozității (prin rotire), modificarea temperaturii culorii (prin apăsare și rotire) și activarea modului focus (prin dublu clic).

Design și alte caracteristici

Utilizatorii se vor îndrăgosti de designul sofisticat al lămpii Yeelight LED Desk LAMP 1S, cu un corp metalic alb, minimalist și foarte elegant, această lampă se potrivește perfect în orice loc, precum dormitoare, sufragerii sau birouri. Lampa poate fi transportată foarte ușor și confortabil dintr-un loc în altul, deoarece este pliabilă.

Trebuie adăugat faptul că această lampă ajunge până la 520 de lumeni, dublu față de lămpile obișnuite, iar valoare iluminatului este 1.250 lux, cu o creștere de 66% față de frații săi mai mari. În plus, cu 25.000 de ore de viață utilă, lampa garantează o ambianță plăcută prin emiterea de lumină și căldură.

Recenzii

Nota 
Alexandru 2020-02-23
Multumit

Excelent. Elegant.

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Yeelight LED Desk LAMP 1S

    Yeelight LED Desk LAMP 1S

    30 alte produse in aceeasi categorie: