YEE-MSNIGHT

Yeelight Motion Sensor Night Light

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

78,00 lei

Iluminatul este un aspect important și necesar pentru un cămin plăcut și un mediu sănătos. În toate casele există lămpi de tavan capabile să lumineze o cameră întreagă, însă există și corpuri de iluminat mai mici, ideale pentru a furniza o lumină difuză pe timpul nopții.

Yeelight Motion Sensor Night Light este un  corp de iluminat remarcabil, un gadget de mici dimensiuni, practic, ideal pentru familiile cu copii sau bebeluși.

Cum se folosește Yeelight Motion Sensor Night Light?

Acest dispozitiv simplu este foarte bine gândit și își îndeplinește cu succes obiectivul: iluminează spații mici pe durata nopții, astfel încât utilizatorii se pot deplasa prin casă fără să aprindă lumina principală.

Trebuie să mergi la baie în miezul nopții? Ai auzit copilul plângând? Vrei să bei un pahar cu apă? Dacă ai instalat Motion Sensor Night Light măcar pe unul dintre pereți, vei putea face toate acestea fără să aprinzi lumina și fără să îi deranjezi pe ceilalți membri ai familiei.

În plus,  este important să dispui de un aparat care emite o lumină difuză pentru a proteja ochii de schimbările bruște de la întuneric la lumină puternică. Cum funcționează?

Detectarea persoanelor și pornire automată

Unul dintre avantajele dispozitivului Yeelight Motion Sensor Night Light este senzorul de mișcare de 120 grade, capabil să detecteze persoanele care se deplasează prin casă la o distanță cuprinsă între 5 și 7 metri, iar atunci când detectează mișcare se aprinde automat. Această caracteristică  le permite utilizatorilor să se deplaseze ușor prin casă în timpul nopții.

În plus, când te întorci în pat nu trebuie să stingi lumina deoarece dispozitivul este programat să se stingă automat la 15 secunde după ce detectează prezența umană.

Alte caracteristici ale  Night Light

Pentru a-și îndeplini funcțiile, Yeelight se alimentează de la o baterie pe litiu de 750 mAh și poate funcționa timp de 120 de zile neîntrerupt cu o singură încărcare. Această lampă de noapte dispune și de un program cu consum redus de energie și poate fi încărcată prin intermediul unui cablu Micro SD.

Cu o temperatură de culoare de 2700 K, lampa prezintă diverse opțiuni de luminozitate: 3.5 sau 7 lumeni  în funcție de oră, locul în care este poziționată, precum și de gusturile utilizatorilor.

Cu ajutorul lămpii Yeelight Motion Sensor Night Light te poți bucura de un cămin mai confortabil și te vei putea odihni mai bine noaptea alături de familia ta. Instalarea se realizează foarte simplu cu ajutorul unei benzi adezive 3M. Alege locul ideal de poziționare: peretele din hol, măsuța de noapte, scări, deasupra pătuțului bebelușului, în bucătărie etc.

Mai multe informatii

Pagina oficială a Yeelight Motion Sensor Night Light

Recenzii

Nota 
cristian 2020-10-03
Multumit

Functioneaza bine. Foarte multumi

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Yeelight Motion Sensor Night Light

    Yeelight Motion Sensor Night Light

    30 alte produse in aceeasi categorie: