YEE-LSNIGHT

Yeelight Plug-in Light Sensor Nightlight

Produs nou

78,00 lei

Ai visat vreodată să ai cămin inteligent? De ani de zile, Xiaomi creează și lansează dispozitive capabile să îmbunătățească calitatea vieții persoanelor. Yeelight Plug-in Light Sensor Nightlight este o lampă mică, circulară care se conectează la priză și prezintă o serie de avantaje, precum un senzor inteligent, iluminat care respectă ochii, eficiență energetică. Un alt avantaj al acestui aparat este faptul că nu are nevoie de baterie.

Cum funcționează?

Yeelight Plug-in Light Sensor Nightlight permite iluminarea casei cu o lumină plăcută, naturală și respectuoasă cu ochii. Lampa dispune de tehnologie inteligentă, astfel încât utilizatorul nu trebuie să se apropie de aparat pentru a-l aprinde sau stinge. Aceste operațiuni se pot realiza automat atunci când utilizatorul trece pe lângă lampă, datorită senzorului de mișcare inclus și a unui unghi larg de 120º. Lampa poate fi programată să se stingă la 30 de secunde după trecerea utilizatorului.

În plus, această lampă detectează lumina ambientală, astfel încât se va stinge automat în timpul zilei sau dacă sunt aprinse alte lumini; lampa se aprinde pe întuneric. În acest fel, așa cum menționează fabricantul, putem spune " adio întunericului" și să menținem o lumină difuză în casă pe durata nopții. Astfel, din exterior se poate vedea că este cineva acasă pentru a evita furturile sau alte incidente. Această lampă are o eficiență energetică foarte mare, deoarece funcționează cu LED –uri de foarte bună calitate, cu un consum de doar 0,5W.

Lumină naturală, design elegant și alte caracteristici

Te-ai îndrăgostit deja de această lampă inteligentă? Îți vom oferi câteva motive în plus care să te facă să apreciezi acest aparat. Sursa de lumină de 2.500K permite emiterea unei lumini difuze și plăcute, comparabilă cu cea a lunii. De aceea, lampa este ideală pentru camera unui bebeluș sau pentru încăperile în care dorim să păstrăm un anumit grad de iluminare. Lampa emite o lumină caldă care transformă orice spațiu într-un loc plăcut.

Deoarece lampa se conectează direct la priză, nu este necesară folosirea bateriilor. În plus, ștecherul este flexibil, permite schimbarea și folosirea altor standarde de prize. Astfel, lampa este ideală în călătorii deoarece poate fi folosită în orice loc.

În definitiv, acest diapozitiv este unul foarte eficient și util, reprezentând o experiență modernă și plăcută datorită aspectului elegant, de culoare albă, cu design simplu, în stilul Xiaomi. 

INTERNATIONAL VERSION. Mufă europeană

Mai multe informatii

Pagina oficială a Yeelight Plug-in Light Sensor Nightlight

Recenzii

Nota 
Georgian Barbu 2020-03-28
5 stele

Materiale soft, design superb, senzorul de crepuscul f bine calibrat, funcționează perfect. Recomand!

  Nota 
  Ana 2020-02-23
  Excelent

  Foarte multumit

   Scrie-ti parerea!

   Scrie o recenzie

   Yeelight Plug-in Light Sensor Nightlight

   Yeelight Plug-in Light Sensor Nightlight

   30 alte produse in aceeasi categorie: