YI-DISACT

Xiaomi Yi Discovery Action Camera

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

330,00 lei

Pe piață există multe camere sportive ieftine și de calitate, însă Xiaomi Yi Discovery Action Camera prezintă o serie de avantaje prin care se remarcă între aceste produse.

Specificațiile camerei

În ziua de azi orice telefon mobil este dotat cu o cameră foto, însă dacă dorești să realizezi fotografii semi profesioniste ai nevoie de un dispozitiv cu specificații tehnice superioare. Yi Discovery dispune de un senzor de calitate SONY IMX179 și o lentilă de 150 de grade cu unghi larg.

Calitatea imaginii și memoriei

Camera are o rezoluție minimă de 16 megapixeli, cu deschiderea diafragmei de 2.4. Există mai multe opțiuni în ceea ce privește rezoluția video, precum rezoluție 4 k și viteză de 20 de cadre pe secundă, 1440 pixeli și 25 de cadre pe secundă sau 1080 pixeli și viteză de 60 de cadre pe secundă. Camera dispune de un slot de card microSD care crește capacitatea de stocare până la 128 GB.

Un element remarcabil este ecranul tactil LCD de 2 inch care permite navigarea ușoară între opțiuni. Camera poate fi folosită aproape în orice mediu cu o carcasă (accesoriul nu este inclus in cutia produdului) de 65 x30 x42 mm care o protejează de apă, praf și alți agenți externi. Bateria detașabilă de 900 mAh garantează o autonomie între 60 și 90 de minute, în funcție de rezoluția aleasă. Camera este perfectă pentru a fi folosită în exterior.

Alte avantaje ale dispozitivului Yi Discovery Action Camera

Tehnologia WiFi, de 2.4 gigaherți, permite conectarea camerei la telefonul mobil pentru a controla informația în funcție de necesitățile clientului. Sistemele de operare pe care le recunoaște sunt iOS și Android, iar sistemul este alimentat de un procesor Allwinner V3.

Recenzii

Scrie o recenzie

Xiaomi Yi Discovery Action Camera

Xiaomi Yi Discovery Action Camera

6 alte produse in aceeasi categorie: