YI Mini Dash Camera

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

330,00 lei

Xiaomi pune la dispoziția utilizatorilor o cameră video auto capabilă să capteze momentele importante petrecute pe drum. Camera este creată sub marca YI,  o firmă care este lider tehnologic în sectorul domotic,  a supravegherii video și fotografiei. Cu dimensiuni de 54 x 38 x 85.5 mm și o greutate de 70 de grame, YI Mini Dash Camera are un design foarte comod, se lipește ușor de parbriz cu ajutorul unui adeziv rezistent 3M și se poate desface în orice moment, fără să lase urmă.

De ce să cumperi YI Mini Dash Camera

Cea mai atractivă caracteristică a acestui dispozitiv este posibilitatea de înregistrare de urgență. Astfel, chiar dacă camera este situată în spatele oglinzii retrovizoare în stare pasivă, tehnologia g-senzor o face capabilă să capteze și să înmagazineze momentele dinaintea unui incident. Camera filmează bine chiar și în condiții de soare puternic, deoarece filtrează razele directe ale soarelui. În plus, microfonul omnidirecțional captează sunetul suficient de clar, indiferent dacă ferestrele sunt închise sau deschise.

Rezoluția Full HD de 30 fotograme pe secundă  produce o imagine suficient de clară pentru a distinge evenimentele petrecute în timpul unui accident. Senzorul are 3 megapixeli, deschiderea diagramei f/1.8 și focalizare fixă. În acest fel, camera poate cuprinde un câmp vizual de 165 de grade. Un chip YI dual core  gestionează înregistrarea clip-urilor video care se poate realiza la 1920x1080P 30fps, 1280x720P 30fps.

Capacitate, autonomie și alte caracteristici.

Mini Dash Camera se alimentează printr-un cablu MicroUSB care se poate conecta la bricheta mașinii (12 volți). Pentru a stoca conținutul filmat, trebuie inserat un card microSD de până la 64 GB. Camera filmează clipuri între unu și trei minute până la epuizarea spațiului de pe card. În momentul epuizării spațiului, dispozitivul șterge conținutul vechi și continuă să filmeze. Dacă vreți să salvați un clip trebuie să apăsați butonul REC pentru ca clip-ul să se salveze pe card.

În ceea ce privește autonomia, dispozitivul dispune de o baterie de 240 mAh.  Se pare că este mai bine să  nu folosim baterii puternice pentru gadget-urile auto, deoarece temperatura din anumite momente le poate distruge. Această cameră YI se aprinde și se stinge singură, în mod controlat, în funcție de situație și de energia primită. În cazul în care senzorul de mișcare al camerei nu se activează,  filmarea se poate iniția manual prin apăsarea butonului principal.

Recenzii

Scrie o recenzie

YI Mini Dash Camera

YI Mini Dash Camera

4 alte produse in aceeasi categorie: