DEE-LUXE

Deerma LUXE Facial

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

310,00 lei

**Sunt posibile intârzieri atât la livrarea coletelor cât și la actualizarea statusurilor.**

Pielea curată este un factor fundamental pentru sănătate și un aspect proaspăt și tineresc. Fața este una din zonele cele mai expuse la soare, praf și poluare, iar eliminarea toxinelor zilnice este importantă. Deerma LUXE Facial garantează o curățare completă a feței și îi conferă un aspect îngrijit, luminos și atractiv.

O piele îngrijită este o piele frumoasă

Cu trecerea timpului, doar pielea îngrijită se păstrează tânără și netedă. Folosirea machiajului și demachierea incorectă influențează negativ procesul de îmbătrânire a pielii.

Deerma LUXE Facial incorporează funcțiile necesare pentru a elimina resturile de machiaj și grăsime de pe față. Periile rotunde ale dispozitivului curăță în profunzime fără să dăuneze pielii și elimină mai multe toxine adunate pe stratul superior al epidermei decât clătirea cu apă și săpun. Este recomandat să se realizeze curățarea pielii în fiecare seară, în special dacă se folosește machiajul sau se aplică diverse produse pe piele în timpul zilei.

Funcția de masaj

Unul din avantajele dispozitivului Deerma LUXE Facial este funcția de masaj. Aparatul emite vibrații ușoare care penetrează pielea și elimină murdăria. În plus, efectul de masaj contribuie la o circulație mai bună care duce la întinerirea pielii. Aparatul este ideal pentru persoanele cu piele grasă sau acnee deoarece curăță pielea și facilitează circulația, reducând problemele de piele.

Un design atractiv și minimalist

Aparatul Deerma LUXE Facial este de culoare roz, are forme rotunjite și un aspect foarte atractiv și simplu, dispune de un buton de închidere/ pornire și de periile caracteristice. Designul facilitează prinderea în timpul curățării feței, iar pe lângă aparatul propriu–zis, în cutie se mai află un încărcător static, de aceiași culoare.

Recenzii

Nota 
Anamaria 2020-02-23
Merita

Excelent Recomand

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Deerma LUXE Facial

    Deerma LUXE Facial

    7 alte produse in aceeasi categorie: