HUO-SSNCSET

HuoHuo Stainless Steel Nail Clippers Set

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

99,00 lei

Xiaomi s-a străduit să ofere utilizatorilor toate produsele necesare pentru igiena personală și îngrijire corporală. În acest sens, gigantul asiatic promovează o serie de articole de foarte bună calitate, practice și cu design elegant.

Unul dintre aceste produse este setul complet Mijia Huohou care cuprinde o unghieră, o pilă,  forfecuță, pensete și chiuretă pentru curățarea urechilor. Toate aceste produse sunt incluse într-o trusă elegantă și ușor de transportat.

Descrierea produselor

Pila de unghii are un design ergonomic creat anume pentru a garanta îngrijirea, repararea și întreținerea unor unghii  perfecte.

Chiureta este un produs asemănător bastonașelor de curățare a urechilor, însă spre deosebire de cele tradiționale, nu este fabricată din plastic și bumbac, ci din oțel inoxidabil. Această ustensilă are vârful ușor rotunjit cu ajutorul căruia se poate obține o curățare perfectă a urechii. Astfel, datorită designului ergonomic și a dimensiunii reduse cu un 1 milimetru mai puțin decât a bastonașelor tradiționale, această chiuretă curăță ușor, confortabil și practic zonele sensibile, fără să provoace daune pavilionului sau interiorului urechii.

Pe de altă parte, setul Huohuo mai conține o forfecuță care ajută la îndepărtarea părului nazal în mod confortabil și fără deranj. Forfecuța are un design îngrijit cu lamele ascuțite care servesc la tăierea rapidă a părului, însă capetele din oțel inoxidabil sunt rotunjite pentru a proteja interiorul cavității nazale.

În plus, setul conține o pensetă cu design ergonomic care garantează un pensat ușor și rapid, fără probleme. Forma oblică și elastică favorizează prinderea, conferind o experiență de folosire comodă.

Nu în ultimul rând, unghiera are un aspect simplu, elegant și minimalist, se remarcă prin lama ascuțită care ajută la tăierea precisă a unghiilor. În definitiv, această ustensilă are finisaje perfecte și este ușor de folosit.

HuoHuo Stainless Steel Nail Clippers este setul de care ai nevoie pentru a-ți îngriji imaginea în mod elegant, eficient și confortabil. Acest set este compus din cinci produse care se remarcă prin rezistența la coroziune și uzură. De asemenea, setul reprezintă cadoul perfect.

Recenzii

Scrie o recenzie

HuoHuo Stainless Steel Nail Clippers Set

HuoHuo Stainless Steel Nail Clippers Set

8 alte produse in aceeasi categorie: