J&J-LEDMIRROR

Jordan & Judy LED Makeup Mirror

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

95,00 lei

Dacă îți place să te machiezi și să te pensezi des, poate este momentul să renunți la oglinzile tradiționale,  să faci un salt spre tehnologia viitorului, să te bucuri de o experiență mai confortabilă și mai plăcută. Poți face toate acestea cu LED Makeup Mirror, o oglindă inteligentă fabricată de Jordan & Judy, o marcă colaboratoare a firmei Xiaomi. Mai jos îți descriem acest dispozitiv interesant.

Ce avantaje are?

Dacă obișnuiești să te machiezi des sau să te pensezi acasă, sigur știi cât de importantă este lumina adecvată și cât de mult ajută o oglindă bună care să nu îngreuneze munca, ci să o facă mai ușoară.

Sub aceste premise a fost creată oglinda inteligentă care permite ajustarea luminii LED (Culoare și temperatură ajustabile) care acoperă întreaga ramă. Poți aprinde, stinge și ajusta lumina cu ajutorul unui buton mic aflat chiar pe sticla oglinzii care seamănă cu un ecran tactil.

Design și baterie

Această oglindă tactilă are dimensiuni de 23.8 x 16.8 x 2.5 centimetri și are un lanț de luminițe LED (Culoare și temperatură ajustabile) pe margini. Practic, luminițele reprezintă rama oglinzii, iar intensitatea luminii poate fi reglată în funcție de situație. Oglinda este fabricată din ABS și sticlă, iar bateria de 2.400 mAh garantează o durată de funcționare satisfăcătoare. Pentru a încărca oglinda, este suficient să conectați cablul inclus în pachet.

În definitiv, Jordan & Judy a creat un nou dispozitiv care face parte din lanțul de produse ecologice al firmei Xiaomi. Această oglindă conferă o vizibilitate perfectă pentru machiaj și îngrijire facială. Folosește-o pentru a obține un machiaj perfect.

Recenzii

Scrie o recenzie

Jordan & Judy LED Makeup Mirror

Jordan & Judy LED Makeup Mirror

8 alte produse in aceeasi categorie: